torsdag 8 mars 2012

Mamman och pojken innan rekryteringsmässan

Jag gick själv på mässan igår. Det gick bra. Mycket bra gick det för mig. Jag fick två arbetsintervjuer varav jag fick lov at tacka nej till den ena då de endast sökte heltid. Jag kan inte jobba heltid...än. Jag har inte återhämtat mig sedan förlossningen äön. Det tar ca 6 månader. Men  jag skall på en intervju nästa vecka och det andra jobbat ska jag höra av mig när Antonio börjar på dagais.
De andra jag sökte vet jag inget om än, men allt vara bara positivt. Shit vilken egaboost jag fick igår.  Gick hem rak i ryggen och var på bästa humöret.

En annan sak jag blev glad över att på vissa montrar där jag stannat och pratat kände igen mig när jag skulle gå hem. De nickade när jag gick förbi. Även om jag inte sökte det jobbet pga det krävdes speciella utbildningar, så blev jag glad för de hade lagt mig på minnet. Det är ju en positiv sak.

Mitt mål med mässan var ju att träna lite, försöka sälja in mig själv och kanske hitta nåt ströjobb som jag kan börja på. Något heltid är det inte på tal om. Men mässan gick över mitt mål och ett jobb lät så roligt så jag kanske börjar jobba heltid så fort jag känner att jag har den orken. Men framför allt att mässan stärkte mitt självförtroende en bra bit=)

Det har aldrig gått så här bra förut. Var det för att jag hade en ny foundation på mig? Att jag gick själv? Att jag hade min nya fina blåa jacka? Att jag jobbat så mycket med mitt cv? Eller för att jag förberett mig väl?


Vi igår innan mässan

4 kommentarer:

  1. Vilka fina bilder!

    Krukorna är köpta på någon inredningsbutik i Skövde när jag var där i höstas. Kommer tyvärr inte ihåg namnet på butiken.

    Kram Emma

    SvaraRadera
  2. Åh vad roligt för dej att det gick så pass bra =))

    kram Bea

    SvaraRadera
  3. Vilken typ av jobb söker du? Vad är din kvalifikation?

    SvaraRadera
  4. Om du har ett erbjudande så kan du maila mig så skickar jag mina uppgifter. Inget jag vill skriva på bloggen.

    Jag söker nu ett extrajobb. Jag är ju mammaledig så kan inte jobba heltid än. Sen har jag inte återhätat mig från den svåra förlossning jag var med om.

    När jag känner mig redo kan jag börja jobba deltid. När Antonio börjar dagis blir det sen heltid.

    SvaraRadera