tisdag 13 mars 2012

Så här har jag gått runt idag...


Kom just hem. Har varit på två stycken arbetsintervjuer. Vad upptäcker jag när jag kommit hem?  Jo, ett stort hål i byxan! Först trodde jag att det var mina pyjamasbyxor. På dem har jag nämligen ett stort hål. Har dem i sängen om det är kallt. Jag kollade lappen bak på byxan  och såg att det var mina nya byxor så jag hade inte tagit på mig fel.
Jag blev väldigt rädd att någon sett mitt hål. Gabbe säger att ingen kan ha sett det för det sitter ju på insidan av låret. Men känslan när jag upptäckte hålet var som en mardröm. Nu är jag lugn. Ingen har nog sett det.

6 kommentarer:

  1. Haha! Du är så naturligt skön marlene! Bjuder på sånna där sköna, pinsamma vardagssituationer! :) Så himla mysigt att läsa din blogg!

    SvaraRadera
  2. Hej! Hur mkt har du gått ner sen du fick Antonio? Min dotter är 13 veckor och jag har gått ner 16kg hittills och har bara 4 kg kvar men dom kilona sitter som berg./ Anna

    SvaraRadera
  3. Grattis Anna. Va duktig du är... eller vilken återhämtningsbra kropp du har=)

    Jag har inte gått ner så mycket faktiskt.12,2 kilo varav 7 kilo var "förlossningskilon. Så 5,2 bara. Men däremot har jag "dragit mig tillbaka" och känner mig inte uppblåst längre. Känner mig typ som förut bortsätt från huden på magen=)

    SvaraRadera
  4. haha, alla mina leggins ser nästan ut sådär =( lär skaffa sig några nya kankse.

    Vet att jag jobbat och gått omkring sådär några gånger... pinsamt!

    SvaraRadera
  5. Tack!! Kämpar på med min kost och promenader./Anna

    SvaraRadera
  6. Såå där se alla mina leggings ut. Dålig kvalitet eller så har jag väldigt stora lår. =/ haha...
    Vart är dom där köpta??

    SvaraRadera