tisdag 27 mars 2012

Någon av er som testat en dermaroller?

Nu har jag sett på lite bloggar här och var om en produkt som verkar ha kommit till Sverige och bara exploderat: Dermarollern.

Dermarollern är en roller med små nålar på som sticks ner i huden och stimulerar både hudens kollagenproduktion och återskapandet av nya hudceller.

Någon av er hade skrivit en kommentar på min blogg, och vet ni, jag går alltid in på era bloggar och kikar vilka ni er. Där hade en tjej använt dermarollern och det var en otrolig skillnad. Då blev jag mycket nyfiken på produkten och googlade runt lite.

På en sida som heter dermarollers.se står det att om man skall köpa en dermaroller borde man gå till en hudspecialist så att man gör alla steg i dermarolling på rätt sätt.

Vart köper man en dermaroller?
På nätet om jag förstått det rätt. Allt från några hunda kronor till tusenlappar. Tycker det verkar supersvårt att välja vilken man skall köpa. Man måste även tänka på att vart på kroppen man skall använda den. Nålarna på rollen finns i storlek 0,2mm till 3,0 mm. Jag skulle vilja ha en till fula bristningar på lår och mage och en till ansikte för ärr av acne.

De finns så många olika dermaroller. Hur vet jag vilken jag ska köpa. Funkar det verkligen? Någon av er som testat och verkligen kan stå upp och säga: ja, det funkar! Dina ärr i ansiktet försvinner! Bristningarna bleknar bort!

5 kommentarer:

  1. Jag köpte min dermaroller på tradera, har bristningar på lår o mage. Jag började och körde på ett tag men gjorde så jäkla ont, speciellt på insidan av låren. Men jag märkte helt klart skillnad. Funderade nyligen på att börja med den ordentligt igen.

    SvaraRadera
  2. jaha, finns det sådant, jag skulle vilja ha för bristningar, hmm, kul och se vad folk skriver till dej, vad man ska använda för just det.

    SvaraRadera
  3. Hej hej
    Följer din blogg men tror inte att jag skrivit så mycket..ler..
    Den här grejen verkar ju spännande,jag har fått massa bristningar under alla graviditeter..
    Ska hålla koll på vad du får som svar,detta vill jag testa..

    Mvh Camilla

    SvaraRadera
  4. Jag köpte min av en privat återförsäljare, men vet att det även finns här:

    http://msmink.se/index.php?route=product/product&product_id=479

    Jag har en 2.0:a och använder den till både ansikte och kropp! Rekommenderas verkligen :)

    SvaraRadera
  5. Hej!
    Jag kan rekommendera dermaroller. Det är bra att läsa lite om vilken storlek man ska ha beroende på vad det är du vill behandla. Folk säger olika, men jag kör två-tre gånger under en vecka för att sedan ta ett uppehåll så att huden hinner läka ordentligt emellan.
    Om man tycker att det gör fasligt ont kan man köpa tex emla-salva på apoteket som bedövar. Jag tycker dock att det blir bättre efter en kort stund då man blir som bedövad av smärtan :)
    Jag skulle rekommendera att du köper en som har titan i piggarna, annars skulle jag slå till på en billig då det egentligen inte är någon större skilnad på de som kostar mer! Det är bra att smörja med en bra kräm efter att man har rollat.
    Lycka till! Kram Sandra

    SvaraRadera