onsdag 21 mars 2012

Jag failade med tvätten

Sådär ja. Råkade man slänga in ett rött bälte i tvätten så allt blev rosa och lila. Det är Antonios POPbyxor använda tre ggr, tröja, dregellappar, strumpor och en LÅNAD pyjamas som var blå... Nu är den lila. Byxorna var så fina och nu är dem rosa!!!!!!! Är så arg på mig själv. Det är andra gången jag gör så här. Förra gången färgade jag alla mina rosa och peachfärgade kläder oranga. Råkade komma med en röd sjal den gången. Aldrig röda plagg utan  röda tillbehör som råkar slinka med.

10 kommentarer:

  1. Hoppsan hejsan - det blev en AntoniA haha :P nej då - men misstag lär man sig på. Puss!

    SvaraRadera
  2. Prova att tvätta med en gnutta klorin och sen tvätta direkt efter med vanish! Det kan hjälpa.

    SvaraRadera
  3. Lägger jag klorinet på plagget eller häller jag där tvättmedlet ska vara? Samam gäller vanish. Eller ska jag handtvätta?

    SvaraRadera
  4. Kör Vanish tillsammans med tvättmedlet, de du kan göra innan är att lägga dom i kallt vatten tillsammans med vanish också. Jag brukar tvätta mina kockrockar i de och använder max en skopa och då finns de inga fläckar kvar.
    Sambon min tvättade rosa färgade sängkläder tillsammans med vita lakan och då blev de vita rosa också, så jag tvättade om de direkt med vanish och då var dom vita igen, men sen beror de ju på om du har den rosa vanish burken eller den vita ?

    SvaraRadera
  5. Linda. Har ingen. Vilken ska jag köpa?

    SvaraRadera
  6. Köp den vita burken för den är de blekmedel i =).

    SvaraRadera
  7. Lägg först kläderna i klorin+ kallt vatten och låt de helst ligga över natten =). Testa de och sen tvättar du dom med Vanish ( vit burk ).

    SvaraRadera
  8. http://www.alltforforaldrar.se/snack2/showthread.php?t=1268278

    Där kan du läsa lite =).

    SvaraRadera
  9. Tack, har läst. Lägger i kallt vatten + klorin över natten. Inte pyjamasen dock för den kommer inte ha någon färg kvar då. Den var blå men är nu lila. Men tröjan och byxorna ska jag testa. Har inget att förlora. Är ju knallrosa ju;) hahaha

    SvaraRadera
  10. Jo jag ser att de är rätt rosa =). Du ha få se att de löser sig =). Skriv gärna sen hur de gick =) !

    SvaraRadera