tisdag 13 mars 2012

Sipan Cakir i Big Brother är en mobbare

En riktig mobbare är han. Ut med honom. Jag vill inte se andra människor bli så arga, sårade och upprörda pga av att han är som han är. Dum i huvudet är han. Säga vad ni vill om Hanna Widerstedt som i söndags gick ut, men det Sipan gjorde mot henne är inte okej. Han slog mot henne i luften, fäktades med armarna och skrek ”luften är fri”, han tog hennes saker, rotade i hennes resväska, snodde hennes cigaretter och hoppade upp ur soffan och skrek ”YES!” när hon gick ut ur huset. Det är mobbing på hög nivå. Jag blir rätt så upprörd över att de andra inte säger åt honom. De boprde gå ihop mot honom. Kija, den mörka tjejen,  tog tag i honom när han tagit Hannas skor, men inte mer än så har jag sett i tv.

Sipan tog han en kniv, gick fram till Annica Englund och Hanna Rosenberg som satt på golvet och fixade håret. Tog sladden till plattången och skar av den. Husets enda plattång! Han är fan obehaglig den människan.

På BigBroter.se finns att läsa i en intervju med Sipan:

Varför har du sökt till Big Brother?
- Om jag ska vara ärlig? Jag vill ha 500 lax.

Jag tror inte intervjuaren har förvrängt detta svar. Jag tror heller inte att frågan var svår. Självklart svarade Sipan Cakir ”lax” på frågan.

Hur var du i skolan?
- Jag var inte där så ofta. Jag tyckte inte att det var så viktigt, men nu ångrar jag mig självklart.

Hur hanterar du konflikter?
- Jag är en sån som vågar stå upp för mig själv, men jag är 1, 60 så vad ska jag göra? Slå mig om du vill, men jag kan inte göra så mycket tillbaka. Jag söker absolut inte bråk.

”Jag söker absolut inte bråk”? Jo det gör du. Du vill driva folk till tårar.

13 kommentarer:

  1. Jag tittar inte på Big Brother, dels för att vi saknar kanalen och dels för att det känns som en enda sörja på ap-stadie-nivå. Jag har faktiskt svårt att förstå varför normalt funtade personer söker dit överhuvudtaget...

    SvaraRadera
  2. Hade vi en kille som hette mesut i klassen?

    SvaraRadera
  3. Jonna: Tog bort det jag skrev. Min mor tyckte det var opassande att hänga ut någon, och det kanske det var. Jo, vi hade någon som hette så. Kort kille som ofta hade randiga långärmade tröjor. Elak var han och hävde ur sig dumma kommentarer. I 9:an hängde han med Jim och dem två ihop var som Sipan och Marcel typ.

    Du kankse aldrig la märke till honom under tre år. Det är okej. I 9:an upptäkte jag en kille i klassen jag inte märkt i 7:an och 8:an. Vet inte om det var synd om killen som inte syntes eller fel av mig som inte såg honom.

    SvaraRadera
  4. USH JA! han är en sorlig människa som måste mobba för att må bra, big brother ta ut han gör något!!

    SvaraRadera
  5. Tyvärr var det inte bara han som mobbade.. hela j*vla huset va på Hanna hela tiden, så fort det var något så fick hanna skit och inte lite heller..

    Hanna R är precis lika elak och falsk som sipan..

    Tycker det är helt sjukt hur de kunde få med så många jubel idioter i ett och samma hus.. Gillade att kolla på BB förut men de där gänget har gjort att man blir spyfärdig!!

    SvaraRadera
  6. klok mamma du har! =)
    Nä men jag gick ju bara 1 1/2år. Har ett vagt minne när du beskriver han. Han var väldigt kaxig och skulle käfta emot om allt. Låter som jag sluta i rättan tid, på skiljebo var alla snälla.

    SvaraRadera
  7. Den där killen har något fel i skallen. Nu har han börjat hacka på Amandus p.g.a hans sexualitet. Det är inte okej alltså!

    SvaraRadera
  8. Är väl inget konstigt med att han sa att han vill ha 500 lax? En rätt självklar anledning att det e därför dom flesta är med i BB. Det och publicitet då vill säga.

    SvaraRadera
  9. Ut med den där jävla Snipan han är en obehaglig liten typ som har en bror som äger pizzeria Galejan på Ekersgatan alltså en B-pizzeria och hans mamma måste vara stolt över honom som är dömd för misshandel och narkotikainnehav!!!!!!!!!

    SvaraRadera
  10. Kollade idag igen på BB och vad ser jag!? Jo den äckliga jävla Sipan MOBBAR Amadeus för han är Bi-sexuell. Varför tar man inte bara ut honom!?!?!?

    SvaraRadera
  11. Exakt! Han hjärntvättar folk. Driver dem till tårar. Mobbar dem. Det sjuka är att svenska folket röstade kvar honom. Eller så var det alla utländska som ville ha kvar honom. Läste tex på bb.se att så många skrev att han var dum. Ändå röstades han kvar. Vem röstade på honom liksom????!!

    SvaraRadera
  12. Detta gör mig väldigt upprörd att du skriver SKIT Han sa så till amandus pga att amandus tog upp hans barndom. Om jag bråkar med någon och säger tex idiot då måste jag ju vänta mig att få något tbx.
    Du vågar skriva skit på din blogg men vågar inte säga något face to face så fegt asså. okej så om han nu som du säger är mobbare moget och säga att alla ska vara i mot han. Varför skriver du inget om marcelo som gick på Hanna J och sa att hon var idiot pucko osv ? är inte det mobbnig ? eller när Hanna R gick på Joe och sa att han var en feg liten f*tta är inte det mobbning ? Eller är har det med att göra att du är rassist ? Hur vet du att han skrek YES för att just hanna åkte ut ? Det kanske var för att han inte åkte ut och fick stanna kvar ?

    SvaraRadera
  13. haha så komiskt att Anonym frågar "eller är du rasist?"
    Sipan är tydligen en idiot som mobbar folk och därför åkte han ut. Sen att han är inte är etnisk svensk är fullständigt oviktigt. En idiot är en idiot oavsett färg och ursprung.
    Dom andra (Marcelo, Hanna J osv) mobbar dom med men produktionen ansåg att dom inte vill visa sånt skit som Sipan håller på med på tv, deras beslut alltså och snubben åkte ut. Punkt slut.
    Bara för att poängtera så är inte en rasist heller en svensk som hatar utlänningar. En rasist är precis vem som helst som hatar någon annan pga ursprung.

    Ska man resonera lite som du så skulle man ju isf kunna fråga sig "Mobbade Sipan sina medtävlande för att dom är vita? är Sipan rasist?"
    Du ser, rasistsnacket funkar inte i det här fallet.
    Sipan är en mobbare, punkt och slut.

    SvaraRadera