torsdag 14 augusti 2014

Spara och förvara

Nu har jag samlat ihop alla kassar från förrådet med barnkläder 86-98. Lagt i en box här uppe i lägenheten. Ska senare köpa sån stor vakuumpåse och lägga allt i så det inte blir fuktskadade. På lördag ska jag åka iväg med boxen. Vi har så litet förråd så alla barnkläder har vi inte här. Inget vi behöver på flera år.

Jag har verkligen koll på allt. Kommer bli lätt sen att när det väl är dags, att hitta alla gamla barnkläder i rätt storlek.

4 kommentarer:


  1. Hej marlene har ett par frågor om din hund skulle bli jätte glad och verkligen uppskatta om du svarade! Köpte du han hos en uppfödare? Vilken kennel var det isf? Vill ha en likadan hund Som dig men alla ser väldigt olika ut så hur vet man att man får just den där söta och lilla som du har? Mvh Amanda

    SvaraRadera
    Svar
    1. Amanda. Jag köpte hos en uppfödare som var registrerad på svenska pomeranianklubben. Det var i Sevalla, utanför Tillberga jag köpte Hiro.

      http://www.pomeranianklubben.se/ Där kan man gå in på fliken "köpa pomeranian".

      Maila mig på marlenezufic@hotmail.com eller skriv på facebook om du har mer ingående frågor.
      Kram

      Radera
  2. Är du gravid?planerar barn???? Ju med att du skriver om att du kommer ha kläderna sen

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag planerar ev att skaffa fler barn om några år. Därav spar jag kläderna. Hoppas du fick svar på dina funderingar nu=)

      Radera