måndag 4 augusti 2014

Mingelförlovningsfest

Våra grannar Mich och Rebecka har förlovat sig. Gabriel och jag anordnade en fest på gården. Mexikansk afton med tacos, öl och tequila.
Fixade bord och pyntade lite. Jag hade givetvis pyntat "All in" men det är inte deras stil så jag fick hålla tillbaka mig. Jag hade lätt velat satt upp tyg och hjärtan m.m. Ni vet att jag älskar att dekorera inför fest.

Ewelina och jag gick över med Antonio till mormor kl 20:10. Inga problem, han ville gärna dit. Då kunde även jag dricka öl när vi kom tillbaka till festen. Vi festade till midnatt då alla gick ner mot stan. Jag själv städade lite flaskor och så, sen gick jag upp och åt, såg klart på en film, sov. Båda var bakis dagen efter men jag mådde så pass bra att jag kunde ta hand om Antonio när han kom sen på eftermiddagen.

Idag är det måndag och vi är människor igen. Fast jag är nog lite sugen att gå ut nu på onsdag en snabbis. Skulle ut förra onsdagen men var helat slut efter dagen, så orkade inte.

Naaaaw. Har ni förlovat er. Gabbe ville retas lite med Mich så han bad mig skriva en lapp. Mich vill tydligen inte göra värsta grejen av det.



 Lappen satte vi upp på deras dörr.

 Min fina unge på festen.













Gick inte ta nå bilder sen när mörkret kom. Lika bra det kanske.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar