onsdag 13 augusti 2014

Ere her de e party?

Här kommer helgens partybilder som jag lovade. Torsdagens bilder är dock inte med. Bara den när vi är hemma, tidigare på kvällen.













Jag träffade så många fler än vad bilderna visar, och det var s mycket vildare, men hela kvällen är ju inte med på bild.
På Torsdagen gick vi ut för jag ville höra allt i Sannas liv.  Vi gick till folkets. Det sjuka var att vi jag frågade om en person hon inte träffat på länge. Precis då smsar den personen. Hur sjukt är inte sånt!? Efter vi suttit där och tagit ett glas rosé och jag en stor stark gick vi till circus. Sen vart det hemgång. På fredagen åkte vi och badade hela familjen och på kvällen gick Sanna och jag över med ungen till mormor. Sen gick vi hem och fixade oss. Gabbe drog till Dag så det vara bara Sanna och jag. Vi drack öl på uteplatsen och blev lite salongsberusade som det heter med ett finare ord. Sen gick vi ner mot stan. Vi gick till Å. Var lite folk där. Lite folk betyder mycket god servis. Jag bad vakterna om kuddar för man försvann ju i de sär stolarna. Vakten hittade faktiskt på kuddar till oss som vi fick. Så nöjda. Efter Å blev det Circus. Där var det lite artister som spelade. dagen innan hade vi blivit bjudna på kalas där. En dj fyllde år så det var fest. Vi stod på VIP (om man kallar det så) och dansade och minglade så länge vi orkade. Var så himla varmt. Alla var svettiga och glasiga i ansiktet. Men det var inget man tänkte på då. Just då var alla runtomkring mig assnygga ju. Som ett instagramfilter som lagt sig över alla människor.
 Vi träffade massa jag kände. En kille sa att han var brandman och hade varit med och släckt branden. (Han var lärare). Haha. Han försökte köra det som raggningsknep.
Vi satt ute och det var så sjukt mycket folk. Sen gick Gabbe och grabbarna förbi. Vi stod med massa vi känner gemensamt så alla gick till hatten. Då hade jag redan gått över till att enbart dricka vatten. 02:30 nämnde Sanna nåt om hamburgare och jag blev så sugen. Mina ögonlock var tunga så vi sa hej då till alla. Massa tjat om att vi skulle stanna men jag ville bara ha mat. Det tog hur lång tid som helst att gå förbi krogarna. Man stannar ju bara och pratar. Och en kompis till mig, Oras, lyfte upp Sanna och skulle tam med sig henne. Haha. Orkar inte!
Tills slut kom vi iväg och gick tvärs över hela stan till Mc Donalds. Var bara unga där, typ 18-ringar.Vi beställde till slut våran mat och gick till en park och satt där och åt. Sen var det ju det här med att gå hem. Gud va långt det var. Fast vi hade andra skor med oss. Vi gick och gick och jag började slöddra mer och mer. Jag ville bara hem och lägga mig på kudden. Sanna myntade uttrycker McDonaldsfylla och jag fick sätta mig på marken för jag skrattade så mycket. Det är när man är full och helt plötsligt blir sjukt suger på Mc, vilket jag blev. Vi gick ju hur långt som helst bara för de där pomfritten.

Lördagen var vi mest trötta. Alla tre. Såg film, sov, handlade, gjorde tacos. Hämtade Antonio.
På kvällen gick Sanna och jag ut..igen. Dock lugnare än fredagen. Var inte alls lika mycket folk på lördagen och det var liksom lugnare på gatorna. Oras kom ner och satt med oss. Syster och hennes kompis kom förbi sen. Vi hade jätteroligt och var rätt så högljudda. Speciellt Rebecca och jag. Vi pratade högt och snabbt med varnade, och ingen fattade vad vi sa tydligen.

Hur som helst har det varit en mycket rolig helg.

Nu är det vardag igen. Antonio har börjat på dagis, och Gabriel att jobba.
Dagens planer är att organisera lite i förrådet då det blivit lite rörigt. (Jag tycker det är rörigt). Var på IKEA igår och köpte boxar. Nu jävlar ska här spara och förvaras.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar