fredag 1 april 2011

Vintage Stories

När shoppade jag kläder sist? Ahh? 2 plagg när jag var på Gran Canaria.
Nu har jag planerat att köpa lite nya kläder från KappAhls nya kollektion Vintage Stories. Har vetat om den lääääänge. Bara gått och väntat på att den skall komma ut i butiken. Den kommer ut i butik 8:e April. Man kan redan nu frossa i alla fina bilder på deras sida.


4 kommentarer:

  1. Hej vännen!
    Fin blogg!

    Vad hittar du på en dag som denna?
    Kram

    SvaraRadera
  2. Hej :) Jag googlade runt om tandställningar, hittade din blogg. Har min bokade tid på Måndag. Jag undrar de här med högkostnads skyddet, hur fick du det? Skulle vara jätte tacksam över svar. För min kommer kosta ca 60,000 (tandställning bakom tänderna är vad jag vill ha TROR jag) :)

    SvaraRadera
  3. Nå skydd? Nej jag pröjsa skiten själv. hahaha. nej, skit var det då inte. Så jag förstår priset 60 000 om du väljer att ha tandställningen dåld.

    Men du kan testa. Så här gör du.
    Du går till den som skall sätta i tandställningen och så mäter ni och ser om måtten uppfyller de krav som gör att man får massa betalt. Mina tänder räknades som fel när jag varf liten, kraven blev hårdare så när jag blev äldre, och VILLE ha tandställning uppfyllde jag inte kraven, utan de räknades som kosmetiska fel. Därför jag fick betala allt själv.

    SvaraRadera
  4. mina hörntänder vill inte komma ner klokt, tycker ju att de borde räknas som större fel eftersom de inte borde vara bra för tandköttet! Jag hoppas att man får lite hjälp, annars får jag försöka göra en bra avbetalningsplan.

    Tack så jättemycket för svaren! :)

    SvaraRadera