torsdag 21 april 2011

Gårdshäng

Har ju varit så varmt och skönt de senaste dagarna så all ledig tid, har jag ägnat till att vara ute med Hiro. Vi går på promenader och hänger på gården. Igår satt vi på soldäcket igen. Så trevligt när grannarna kommer förbi och hänger lite med oss. För det mesta är alla inomhus Det är så typiskt svenskt att bara gå förbi. Att knappt hälsa. Jag säger gärna hej till förbipasserande Vi bor ju på samma gård.

Hiro trivs när folk stannar och kommer upp på soldäcket för att hälsa på honom. Han har varit trött de sanaste dagarna för vi har hållt igång så mycket. Man blir faktiskt trött av att bara vara i solen. Ni som varit utomlands och bara legat vid poolen en hel dag fattar vad jag menar. Man vill gärna sova middag innan man går ut och äter, för man är så trött. Eller så går man ut och äter och kommer hem tidigt. Somnar innan 23:00.



Jag och bebis igår.



Idag är jag ledig. Gick upp kl 07:00. Har massa saker jag måste göra idag. Fixade mig, gick ut med Hiro. Möte. Nu är jag hemma. Ska hitta nåt att äta, sen ner på stan och göra ärenden för att kort därefter gå på ett möte. Mycket idag! Skönt att få det mesta gjort så känner jag mig fri senare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar