lördag 7 juni 2014

Nya Lögastrand i Västerås

Västerås har fått en ny fin strand på Löga. Med palmer, sandstrand, nya grästytor, handikappsramp, soldäck, glasskiosk, parkering, flytbrygga och strandpromenad. Inte bara detta utan mycket mer. Allt så fint. Så himla bra jobb alla har gjort med denna nya plats i våran fina stad. 22 miljoner kr gick allt loss på. Tack Västerås . Ända jag kan tycka till  är att det stod brassestolar framme när vi kom. Vi trodde man fick låna dem. Superidé tyckte vi. Men när vi gick kom det personal och ställde upp dem ochsa att det var reklam och de skulle dela ut dem under dagen.

Jag tycker de skulle vara lånestolar som alla fick låna. Sen fick de stå så länge det gick. Var ju topppen att låna när vi kom. Tänk om Västerås stad. Lånestolar är bättre än att dela ut.

På den lilla parkeringen vid piren hade de gjort någon form at stenmur med ett galler runt så stenarna låg på plats. Jag tyckte den muren var jättefin. Hela platsen har fått sig ett rejält lyft. Gud så fint det var.

 Undra vad man ska ha på sig idag?

Shine bright like a Diamond.
Shorts: H&M sport
Tröja: iSwag
Ögonskugga: Naked 2





Vi hade bestämd dejt med Elmo och Elmos pappa Robin. Robin äger numera ett underbart svall av skägg.

 Solglasögon glömda hemma så vi såg inget. Solen reflekterades i det ljusa trät. Här sitter min karl skönt i en stol och njuter av våran tid tillsammans.


 Jag hade med russin till kidsen.





 H&Ms nya modekatalog är nu ute ;)

Victor och hans son Elliot stod på stranden. Jag ropade och vevade. Vi går på samma skola, och vi lärde känna varandra via Robin.

 Dessa ungar hade en riktigt rolig dag tror jag.

 Kasta boll till hunden.


 Längre och längre ut i vattnet.

 Plötsligt händer det. Han ramlade.



 Barnen ville bada så då fick de det. Antonio var ju ändå blöt. Han hade ju trillat i vattnet.

 Dixie.

 Antonio hoppar.

Snyggningen.

 Bästisar. De är så söta tillsammans. Robin och Gabriel.





 Avslutar med mat på Kajens café.


2 kommentarer:

  1. Ha ha, vilka underbara bilder! Fotot på dig och Robin ser faktiskt exakt ut som en reklambild ur en klädkatalog. Du och din karl är sååå söta tillsammans; du med ditt perfekta Barbie-Lolita-ansikte och han med sin "bad guy", hi hi..., mafiaso latino-face. Brigitte Bardot och James Dean typ....

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lotta: ja verkligen. Det är Robin som gör bilden till det den är. Haha.
      Tack tack för rolig kommentar. Kram

      Radera