söndag 8 juni 2014

Hej Via. Jag har lite reklambilder åt er...

Igår kväll var Elmo här med sin mamma Ewelina och sin pappa Robin. Vi lagade mat ihop medans barnen gick amok på Antonios rum. De river alltid fram exakt allt, så det går knappt att gå på golvet pga alla saker.
Vi kikade även på lite semesterplaner till i sommar. Hyra stuga och åka iväg ihop. Jag är lite nojig för Antonio kräks ju så fort vi åker lite längre. Tror verkligen inte att han kommer klara av att åka så långt som vi planerat. Vi får se hur det blir.

Efter en hög med rostbiff, sallad och pommes så gick alla ut till lekparken.

Barnen åkte rutschkana. Framför rutschkanan fanns det en vattenpöl. Det var väl där det sprack. Men det finns tvättmaskin och Antonio var så lycklig. Båda var lyckliga. Mot slutet hade de slutat att prata. De bara skrek och sprang.

Jag riktigt såg hur Antonio prickade den där pölen. Han liksom hoppade från kanten ner i den.

Klockan blev mycket och det var dags att gå hem. Elmo och Antonio skulle klättra över staketet medan vi ”vuxna” gick runt. När Antonio var över sprang han tillbaka in i lekparken för att klättra över staket igen. Vi fick typ dra honom därifrån.

När vi kom hem träffade vi folk vi kände på parkering. På parkeringen finns det en vattenpöl. Den gick Antonio i.  Sen blev han uppmuntrad till att hoppa. Och sen sa någon: Kan du sitta på rumpan i vattnet? Fan för den personen. Hahaha.  Antonio var världens lyckligaste unge där han hoppade i vattenpölen i solnedgången. Och det var här ungarna inte pratade längre. Bara skrek och sprang. Så himla glada.

Vi fick klä av Antonio på uteplatsen och sen in i duschen på en gång.

 Nu är klockan halv nio och alla mina grabbar sover än. Jag sitter och färgar håret. Vill bli klar i tid så vi hinner göra något roligt innan lunch. Vi ska nämligen bort direkt efter lunch idag. Får se vart dagen tar oss. Fint väder i alla fall.
 
 
 Här kikar vi hotell och stugor.


 Bästisar. Haha. Nära nära ska det va.




 Ewelina steker kött.

 Nu ska alla till lekparken.



 Titta månen!, skriker Antonio. och båda barnen var mycket fascinerade över månen.




















 Andra gången han klättrar över staketet när vi ska lämna parken.

 Pappan säger till Antonio på skarpen att nu ska vi gå. Det tyckte Antonio var kul. Allt var kul.












 Så, nu räcker det. Typiskt föräldrar att förstöra det roliga. Haha.

 

3 kommentarer:

  1. gud vilka härliga bilder :) hihi underbart ju

    SvaraRadera
  2. Strumpelina: Bilderna är mycket bra att ha i framtiden när han säger: men jag får aldrig göra någonting. Ähh, jo, svarar jag. Du fick göra allt. Haha.
    Det är så roligt att se barnen glada=)

    SvaraRadera
  3. haha sant. De är de verkligen , håller med helt:)

    SvaraRadera