måndag 9 juni 2014

Grillar korv på Gäddeholm

Igår på kvällen åkte vi till Gäddeholm för att bada och grilla korv. Jag kan inte sitta hemma om det är någorlunda fint ute. Vill ta vara på varje sekund så det blir mycket utflykter nu.  Gabriel hade köpt korv, korvbröd och engångsgrillar medans jag och Antonio sov middag. Jag är väldigt trött då jag är nere på en kortisontablett om dagen. Men kroppen kommer komma igen och jag kommer nog inte behöva sova middag om någon vecka.
Vi hade bjudit med Victor och hans son Elliot, som vi träffade på Lögastrand för någon dag sedan.

Vi hade alla tillsammans en rolig kväll med god korv och massa lek med barnen på stranden och i lekparken.








 Gabbe skötte grillarna medans vi lekte i lakparken med barnen.






 Kolla papporna. De stor likadant. Undra vad de pratar om?


 Asså Robin och Gabbe tillsammans. De är ju bara för härliga=)


En pappa och hans son körde radiostyrd båt i vattnet. Banren stod och tittade på och tyckte det var skithäftigt. Här står Antonio och skakar. Man får inte röra, säger vi. Asså han skakade på riktigt. Så mycket ansträngde han sig. Det gick inte. Han rörde till slut.

Någon ropade Antonio när vi kom. Sen när vi var i lekparken hörde jag det igen.  Jag trodde ett barn hade hört mig ropa Antonio och busade. Sen frågade Victor om vi kände de äldre barnen för de ropade efter Antonio. Nej jag sa jag, aldrig sett dem. Men det visade sig vara ett äldre barn som går i den skola, där Antonios skola ligger. Han kom fram till Gabriel och frågade om Gabeb var Antonios pappa, sen sa att de brukade leka ibland. Pojken var så himla snäll mot Antonio och de lekte jättemycket i vattnet.


 Uppdrag; hålla om varandra.



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar