torsdag 3 oktober 2013

Pyjamasfreak

Nu är det kallt inne i hemmet. Kallt betyder att man måste sova i kläder. Kläder = pyjamas. Och jag är ju helt lost på pyjamaser.

I dag åt min vän Sanna kvällsmat hos oss. Hon fick välja kläder tilll Antonio som han ska ha på sig imorgon. När hon valde kläder hittade hon alla pyjamas från förra året. Antonio valde en och Sanna undrade om Antonio ville ha den på sig. Det ville han, så de klädde på honom pyjamasen han hade valt. Lite kort i benen men ack så söt. Nu ligger han vid pappans fötter och sover.

 
Vi är en liten retrofamilj med leksaker i sängen. Haha. Asså dags att matcha upp sovrummet. Har fortfarande inte sytt de orange gardinerna jag ville sätta upp i augusti. Fy mig! Men ingen tid har ju funnits. Hoppas jag får till en dag och sy gardiner och bädda nytt och matcha allt.
Dessa låg i en låda. Tror jag har flera i en annan låda. Hade ju hur många som helst. Minns att det var så skönt för lilla Antonio att springa runt i här hemma iklädd sparkpyjamas under vintern.

Vet att jag har en del tvådelade pyjamas också, men jag tycker dessa helpyjamaser är bland det finaste som finns.


1 kommentar:

  1. Hej Marlené!! :=) Du verkar så kär och jordnära, gillar din blogg. Dessutom så skriver du om sånt som jag också gör. Barn, foto & inredning så jag tänkte höra om du vill göra ett länkbyte?

    Kram!

    SvaraRadera