tisdag 15 oktober 2013

Fler bilder från när vi tittade på båtar i hamnen

Fler bilder från söndagen

Jag är så ovan att se mig själv så rund på bild. Det gick på 3 veckor. I och med medicinen så sa det pang, bom, smäll. Jag var helt övertygad om att vi snackade 7-10 kilo. Men det var 3. 3 kilo låter kanske inte så mycket, men det är en ökning med 5.77 %.!!!!

En bröllopsfotografering kanske blir aktuell i november så vore kul att bli sig själv till dess.

6 kommentarer:

  1. lilla vän.. du har verkligen ätstörningar.. :-/

    SvaraRadera
  2. Usch vad hemskt det känns att skriva det, men eftersom du själv tog upp det, kan jag säga att jag också märkt att du blivit lite rundare i ansiktet. Men vacker är du ändå Marlene och så länge du har hälsan i behåll så tycker jag inte att det är något att bry sig om! Hoppas allt är bättre nu med din hortons och allt går bra i skolan! :)

    SvaraRadera
  3. Hej Marlene!
    Jag ser inte direkt någon skillnad. Om det är betapred du äter så går det snabbt att bli rund i ansiktet, men det försvinner oftast väldigt fort när man slutar. Sen att du blir hungrigare kan jag förstå, det kan ju tyvärr ge magkatarr också. Har du testat att ta omeprazol tillsammans med kortisonet? Om du kanske blir mindre hungrig. Jag gick upp 20 kilo när jag åt kortison, dock åt jag prednisolon i ca 1 år.
    Jag tycker du är mycket vacker och ser som sagt ingen skillnad. Men du känner den, det förstår jag. Förminskar inte din känsla alls. När jag började med kortison så sa jag att struntsamma om jag går upp av dom, bara smärtan minskar. Men, mår dåligt nu när jag är för sjuk för att gå ner dom.
    Hoppas du får hjälp för din Hortons, och att skolan går bra.
    Kram, Lina

    SvaraRadera
  4. Nu exploderar jag snart! Vadå ätstörningar?! För att Marlene gick ned mycket i vikt efter graviditeten? Det alla önskar att de gjorde!! Eller för att hon tycker att det är jobbigt att ofrivilligt gå upp i vikt av en medicin? Det hade vem som helst gjort!! Marlene är inte undernärd, hon ser inte ut att ha näringsbrist med tanke på den fina hyn eller kvalitén på hår! Hon är inte insjunken i kinderna, vilket tyder på att hon varken svälter eller inte får i sig tillräckligt med näring!! Jag blir så förbannad när andra människor kommenterar på detta sätt, fatta att det kan såra och göra en annan människa illa! Fy!!!

    Marlene! Du är så fin!! 3,3 kg mer eller mindre, du strålar trots det du går igenom!

    SvaraRadera
  5. Kan bara säga att det inte märks alls om du gått upp 3 kg, din skönhet är svår att rå på, du är vacker vilket som! Tycker också att lite rundhet i ansiktet bara gör att man ser yngre ut, Hollywoodkändisar sprutar ju t o m in fett i ansiktet för den sakens skull, ha ha... Hoppas nu bara att du blir av med din huvudvärk snart och att det går bra för dig i skolan!!

    SvaraRadera
  6. VADÅ DET ALLA VILL? Alla går faktiskt inte ens upp vid en graviditet. JAG GICK UPP 11 kg olch sen gick jag ner allt och det ville jag INTE för jag såg sjuk ut, Sluta säg att alla vill det för jag vill tamefan gå upp!!!

    SvaraRadera