onsdag 2 oktober 2013

Har fått gift i håret


Färgar håret

Var så illa tvungen att stjäla lite tid av mig själv och färga håret. Kan inte gå runt med den där utväxten.

Är så ledsen över mitt hår. Det är förstört. Köpte en dyr inpackning som TORKADE ut mitt hår. Använde den två ggr. Efter första gången ringde jag till butiken och berättade vad som hänt. De sa att inpackningen var jättebra och jag hade kanske gjort fel. Så jag gav den dumt nog en chans till.  3:e gången fick jag håret tvättat på plats, för de skulle se om det var fel på produkten. Jag fick byta inpackningen, men vad gör det nu. Mitt hår är så torrt hur jag än gör. Vad var det för gift i den där burken?!!!

Inpackningen hette kerastase masquintense inpackning. Vit burk, oranget lock.  Mitt hår blev inte mjukt när jag sköljde ut inpackningen, inte efter balsam, inte när jag hade i mina oljor efter duschen, inte när jag fönade det.

Nu har jag låtit håret vila sedan det tvättades med inpackningen förra veckan. Men vad jag än har i blir det inte mjukt. Det är torrt och det är obehagligt om man kommer åt håret då det är så strävt. Hoppas det inte är förstört för evigt. Kan ju varit fel på produkten som sagt. Nåt konstigt var det. Håret är helt förstört nu och jag hoppas bara på att det går över. Hoppas går ju.

5 kommentarer:

  1. Är det en flaska?? Gud vad skönt att du säger det för mitt hår är så torrt och kliar i hårbotten sen jag började med den där inpackningen! Dom sa i butiken att det var den bästa?? Det är helt strävt men jag har inte fattat att det är den tills nu när du också har problem med den:( skit!! Är de den som är typ persika??

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lina: Nej det är en burk. Har googlat massa men hittar inte att fler har upplevt samma sak som jag. Kan ha varit fel på produkten eller bara att mitt hår tog illa vid sig när det kom i kontakt med produkten. Vissa hår mår dåligt av för mycket silikoner, proteiner eller fetter. Andra hår mår bra av det.

      tex håroljor kan torka ut hår som är tunna. Håroljor är mer till för folk med tjockt och mycket hår. Som sagt kan ett hår bli lent och friskt av en produkt, medans någon annans hår blir torrt och känns trasigt.

      Radera
  2. Jag vet inte om det hjälper , men jag använder keratin slingor , vilket orsakar att mitt hår blir super slitet när jag haft i slingorna i ca 3 månader. Det som blir slitet är alltså keratinhåret. Och för ca 2 veckor sedan köpte jag ett värme skydd som gjorde underverk för mitt hår . Det är som olja i värmeskyddet och det luktar super gott. Det var det ända som kunde hindra mitt dåvarande keratinhår för att bli dredds. Värmeskyddet heter "By Tigi CATWALK" och är också glans spray.

    SvaraRadera
  3. Om du vill ha ett tips om en bra hårinpackningen så älskar jag "Angel Eco Helichrysum Pure Nourishing Hair Mask", köper på eleven :) Det är den bästa inpackningen jag ägt och använt (är utbildad frisör, men ska bli lärare haha) Gått från sönderblekt svinto-hår till samma silkeslena hår som när jag var liten :) Har i för sig slutat färga håret nu sen i Februari så kanske är det som påverkar håret positivt också. Men jag gillar naturliga produkter så det är ett plus :)

    SvaraRadera
  4. Blanda honung och lite olivolja och värm. Använd som hårinpackning minst 20 min. Tvätta håret som vanligt. Funkar jättebra!

    SvaraRadera