söndag 21 juli 2013

Mitt smink

Har fått frågan om vad jag använder för foundation, puder m.m. Kan tyvärr inte svara ett kort svar på det, för det är mycket olika. Beror på vad jag vill ha för grund, hur blek/brun jag är eller vad jag ska göra.
Ibland har jag puder på foundation, nu på sommaren blir det mest solpuder. Har massa olika rouge också. Och ögonskuggor ska vi inte tala om.

Här är min sminklåda i badrummet. Inredning från IKEA. Den gröna plastlådan köpte jag i veckan på TGR för 20 kr.

Jag har tre våningar med olika skuggor. På bilderna har jag dragit ett hyllplan åt sidan. Därav ser bilderna väldigt lika ut.
 
En bild ur badrumsskåpet. Här står krämerna jag använder. Sminkborttagningsolja, ansiktstvål, ögonkräm och ansiktskräm. Kajalpennor och läppennor. Några sminkpenslar som används till ansikte, ögonbryn och eyeliner.

Den nedre lådan delar jag med Gabbe. Jag har läppstift och läppglans där. Solpuder, puder och annat. Massa oöppnade krämer (ej med på bild), bommulspads, hårgrejer och massa annat.

5 kommentarer:

  1. hinner du använda upp det innan de blir gammalt? :) hur ofta tvättar du sminkborstar osv? jag är väldigt kass på det, vad använder du då? diskmedel? :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. My: Jag ger bort mycket. Ibland kastar jag produkter som blivit gamla. Smink är en färskvara. Likaså parfymer.
      Sminkborstar till ögonskuggor tvättar jag efter varje gång förutom den jag använder till den svarta skuggan och den jag sotar ut den svarta med.Övriga så åste jag ju tvätta för annars har jag ingen pensel till nästa gång. har så många olika färger. Då kör jag vanlig tvål. Den som står på handfatet det vill säga.
      Lite finare borstar tvättar jag när jag tycker det behövs och när jag har tid för att stå och tätta alla borstar. Då använder jag shampoo, balsam och diskmedel. Beror på vad det är för typ av hår på pendeln.

      Radera
  2. och jag som tycker att jag har mycket smink :P

    SvaraRadera
  3. SÅÅ UPPSKATTAT! TACK:)

    SvaraRadera