onsdag 31 juli 2013

Vintage, retro och second hand


 Fick ett sms av en av mina kusiner. Vi brukar inte höras så ofta, så jag blev jätteglad över hennes sms. Hon hade fått lite saker av farmor och skrev att det inte var något hon ville ha. Om jag ville kika. Så hon kom faktiskt hem till mig. Jag tog allt i påsen utan två par skor, en borste och nån ljusstake. Nu har jag gått igenom textilierna mer noggrann. Några dukar ska till second hand, två dukar och en dockklänning är nerburet till förrådet. Resten är tvättat och hänger på tork.

Vi gör ju inget annat än att tvätta i den här familjen. Gud så skönt att vi har tvättmaskin i badrummet. Jag tål inte när tvätten går över kanten på tvättkorgen. Jag försöker att ha ordning så gott det går. Var ska på sin plats så blir allt lättare att hitta när man behöver det.

Jag har inte hjärta till att slänga eller skänka bort så mycket fint. Jag vill ge sakerna en chans. Ge dem ett fortsatt liv. Fick bla en blus som var rätt fräck. Ser ut att kunna vara köpt på Zara. Måste definitivt ha på mig den någon dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar