onsdag 16 december 2009

Då har vi valt våran hund


Det blev det lite större valpen (se föregående inlägg), den jag fick mest kemi med just vi var hemma hos Elisabeth. Han ska alltid sitta i mitt knä när jag sitter på golvet. Sen gör han nåt kul med tassarna hela tiden. Vet inte vad det betyder. Se mig? Tassarna skall upp, upp på min hand, eller upp på mitt knä. Ni ser ju bilderna.
En annan valp som Elisabeth har ärr också rolig. Hon skall hoppa upp i mitt ansikte hela tiden och pussas. HELA TIDEN.
Den lilla valpen som vi också tittat på är söt han med. Han försökte dra av min strumporna igår samt bita mig i tårna.
Alla valpar är så söta med olika personligheter.
.
Lite innan vi skulle gå så satte jag mig på golvet. Jag hade lånat en tjocktröja av Elisabeth så jag var så varm, det insåg alla tre valpar jag skrivit om så alla kröp upp i mitt knä. Ni kan inte förstå hur underbart det var. Alla kurrade vid min mage förutom en som ville upp i mitt ansikte för att pussas=)


Här är stamtavlan. (Klicka på bilden för stor bild) Våran hund är han längst ner till höger. Pappan är den vita, han är ifrån Japan, därav japanska namn.
Appropå namn. Ni får inte ge tips och rösta än, utan det kommer. Måste ta fina bilder med systemkameran när han kommer hem till oss. Då vill vi att ni hittar på ett passande namn. Även jag har kommit på några så ni kan även välja något av dom. När jag tycker att jag har fått in en massa bra namn kommer jag göra en fin lista med de bästa. Sen får ni rösta. Så klart att min och Gabriels röst väger mest, men det kommer bli mycket roligare och lättare med eran hjälp. (namnen ni ser på stamtavlan är det namn som står i papper m.m. Men hemma och det vi ropar får vi hitta på själva)

6 kommentarer:

  1. Undra om den här lilla tussen gillar min halsduk?

    hehe, när får man hälsa på? =)

    SvaraRadera
  2. Men bra att du försöker gömma undan Lilla Extra-bloggen för Gabri under rubriken "..mellan 13-15 år"

    Låt dig inte luras!

    SvaraRadera
  3. söt söt söt söt söt söt söt söt!

    SvaraRadera
  4. Putten! :)
    Men hur har ni tid att skaffa hund? Jobbar inte både du och Gabbe? Är ni hemma på juldan? Kanske kommer förbi o gosar innan vi drar till italien? :)

    SvaraRadera
  5. Finns många som har hund fast dom jobbar???!!!!!! Det finns hunddagis, o andra hundvakter. Man skaffar barn o jobbar, Dum kommentar

    SvaraRadera
  6. jag är hemma med hunden nu tills vidare. Sen har vi redan hunddagis, folk som mer än gärna ställer upp soim hundvakt och hos uppfödaren kan han hälsa på som att komma på kollo. han har det nog mycket bra här.
    Fast han är skitarg på den andra hunden som endast finns i vardagsrummet. Första gången jag hörde honom morra. Gud så arg han var, sprang och gömde sig bakom mig. Om ni inte fattar så skall jag lägga ut film. Ikväll kanske. ;)

    SvaraRadera