onsdag 2 december 2009

Å, är det sant!? - Äh, säg mig det, är det sant?

Erika var hemma hos mig i lördags. Vi satt och pratade och en reklam dök upp på tv med en massa olika tvserier. Minns ej vad det var för reklam. Sak samma.
Helt plötsligt blev Erika tyst. Jag satt i soffan med bena i kors. Händerna var ihopknuta mellan mina fötter. Jag la huvudet på sne och stirrade. Erika förblev tyst tills jag bröt tystnaden.
-Vad är det? Du skrämmer mig? Vad var det i relkamen.
-Jo, det fanns en serie förut som jag älskade, "Familjen Macahan". Har försökt att köpa nån sorts DVD men det finns inte. Har till och med sökt på utlänska sidor.
-Är det sant? Är du på riktigt?
-Ja.

Så hände det igår. Jag blev hennes idol för en stund. Låg i sängen och vilken reklam dyker upp? Jo, CDon visar en reklam om att nu har det kommit ut en DVD med Familjen Macahan-avsnitt.
Jag dök på mobilen och ringde Erika.
Det lät ungeför såhär:
-Du vet den där serien du gillade. Vad hette den?
-Familjen Macahan.
-Ah, den har kommit ut på DVD nu. Reklamen kom ut idag.
-Va, är det sant? Då skall jag önska mig den i julklapp. Va söt du är som ringde och berättade. TACK!

Jag förstår fortfarande inte detta. Och tillfället i soffan då hon blev helt tyst, det skrämde mig, vad utspelade sig i hennes huvud? Gamla avsnitt?, längtan efter att få se dom igen?
Jag småler så här dagen efter mobilsamtalet. Hon gillar mig, jag har uppfyllt en önskan hos henne.

1 kommentar:

  1. Åhh! Jag som inte har haft internet på en och en halv dag så överraskas jag av det här! Du är så söt! :D Pappa har fått min önskelista nu så han vet! Det som spelades upp i mitt huvud i lördags var typ "hur ska jag lyckas övertala mamma att skaffa den kanalen" haha! gull på dig! :D pusss

    SvaraRadera