fredag 19 mars 2010

Shopping

Har varit på och köpt lite saker från danska designföretaget Rice. Västerås återförsäljare av Rice är Global Living Smedjegatan 15 Västerås och Nordik Kranbyggaregatan 8 Västerås. Jag var på Nordik och köpte matlåtor i plast. Jag är svag för plastsaker och har länge, länge velat ha något sånt här.


Först köpte jag dessa. Man kan ha sallad eller pålägg i dom, ha med på picnik. Vem vill inte köpa dessa nu?


Små burkar för kethup,dipp eller dessing..Skedarna fanns inte men är billigast att beställa på inreda.com. Kanske blir i framtiden att jag gör det.


O, här kan jag flytta in!
Köpte även den vita skålen till vänster. Kommer killar hit imorgon och jag skall göra dipp. Tänkte att Gabriel inte vill att jag serverar i rosa eller turkost.

3 kommentarer:

  1. Jag fann din blogg idag och jag är så glad för det. Jag har förnyatt mitt hem tack vare alla dina underbara tips. Jag småste säga med att du är grymt vacker och har så söt vovve. Vad är det för ras. Ha en fortsatt trevlig kväll!

    SvaraRadera
  2. Åhh, jag börjar tjura. Ärv det här snälla veckan. Har fått så många fina kommentarer.
    Har också förnyat idag. Slängt massa. Min nya regel med vissa saker är: har jag inte använt detta på ett år kommer jag aldrig ta fram denna sak i framtiden.

    va roligt att du fixat ditt hem? Blev det fint då? Går det i Shabby chic eller i kitch?

    Min hund är en pomeranian. Du kan goggla det. Du kan också googla på pomeranian puppy. Söta=)

    Vi har ätit pizza och tittat på solsidan. Nu gör jag om en gammal glasburk från kulen till hundgodis-burk. Få bort alla småpåsar och så. Jättekul att fixa när man är på rätt humör. Eller hur?

    Ha en trevllig kväll du med.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Naw det borde du få ofta tycker jag allt. Komplimanger gör än alltid glad. Du är lite lik min bästa vän :) Jag tycker vi tjejer är för snåla med det. Jag klickade hem en hel del söta saker som jag fann tack vare dig. Jag googlade så fann jag din blogg. Jag har för mig att jag skrev cuppcakes haha ;) Jag är sån nörd som är med tokig i rosa, prickigt, änglar, gammal lantlig stil. Jag har en stor förkärlek till guldspeglar med. Tyvärr har jag inte så stor lägenhet men snart jag är sambo då ska det inredas för mulla muggar. Längtar kan jag tala om när man bor på 33 kvd så är det lite svårt men jag allt fått till det ganska mysigt av det lilla haha :) Hela vinden är full nu med möbler som man funnit på second hand och slippat ner och målat vitt. Shabby chic skulle jag säga att mitt hem går i med en del rosa och massa cupcakes. Min kille börjar tröttna lite smått men han vet vad han fått på köpet haha nog med babbel.

    Okej. det ska jag genast göra. Vi har ju planer på att skaffa hund ihop.

    Åh solsidan. Man skrattar så man får ont i magen för det är så verkligeheten verkligen ser ut. de har tagit det så bra. Det kollade jag med på. Jag ligger hemma och är sjuk så det har vart en del soff häng men det har allt sin charm. Ha de gottmöss :)

    SvaraRadera