lördag 27 mars 2010

Shopping på loppis


Dessa två plåtburkar har jag köpt på Röda korset, Västerås. Tycker de har bäst saker och har väldigt låga priser, sen kan man pruta också. Köpte ju mina tekoppar där.
Burkarna kostade 10:-/st. Skall måla om den lila i vitt och göra om den. Ska ha hundmat däri istället för et ful påse/mindre säck som står framme.

Köpte denna fina plåttavla med konturer som står ut på Kopparlundens loppis som jag slkrev om tidigare. Köpte två tavlor (de enda som fanns) så fick båda för 120:-.
Vist är den gamla tavlan fin? Passar bra att ha i ett badrum såklart.

Här är den andra tavlan som står lutad mot en vägg i köket, bredvid spisen. Även påtburkan som står framför tavlan fyndade jag för 20:- på Kopparlundens loppis.


Här har jag målat den lila plåtburkan med ett lager vit färg. Kanske skriver jag ut någon fin bild från datorn och klistrar på sen, eller troligvis får den bara vara vit, och så river jag papper och klistrar på med texten:Hundmat.
.
Fick inspiration när vi var och shoppade på Kammaren idag. Små zinklådor som hade en fin bild på locken eller sidan. Detta kan man ju göra själv.
Zinklåda eller plåtlåda. Enfärgad eller så kan man måla.
Det svåra var att hitta bilder. Sökte på massa olika tills jag fick lite napp. Sökordet var: Nostalgikort.
Hittade en sida med lite bilder men deras namn står över de flesta, men vissa bilder kan man ta. Har inte kommit på nåt mer sökord, eller hittat en sida med så fina bilder som jag tänker på.
Någon som har nåt tips?
.
Var det någon som blev sugen på att pyssla nu? Ni får ni gärna maila bilder på resultatet till mig: marlenezufic@hotmail.com
Är det någon som har gjort om en glasburk med tyg runt locket än då? Minns ni min burk för kex och pinnar?

4 kommentarer:

  1. Men jag är i alla fall miljövänlig.

    SvaraRadera
  2. Skräpet måste vara Anonym

    SvaraRadera
  3. Efter att fått mängder med gulliga kommentarer måste det ju brytas av med och en och annan spydig. Då kan ju jag uppskatta de fina orden jag får ibland mera=)

    SvaraRadera