måndag 15 mars 2010

Fler som vill träffa oss i hundparken

Det verkar som om det är i hundparken det händer. Nu har en 23-årig tjej som heter Mia hört av sig och vill också vara med, med sin hund Ace.


Är det fler som vill vara med så hör av er. Jag kan hojta här på bloggen när jag ska dit så får de som vill komma. Fast Hiro är liten så det är bra om det är i samma storlek. Annars kanske de små hundarna blir mumsbitar.

Nathalies hund Killer och Hiro är nu (påtvingade) vänner.
Puss på er

6 kommentarer:

  1. Min "tuffa" hund heter Ace, pojkvännen fick välja namn då jag fick välja hundras ;)

    SvaraRadera
  2. Tack själv! :) Jag tror Killer tyckte det var jätteroligt att träffa Hiro igen. När vi var ute och gick senare så sprang han så fort han kunde till "buren" men han blev besviken när det inte var någon Hiro-kompis där.
    Självklart var det ok att ta bilden på Killer! :)

    kram

    SvaraRadera
  3. Oj, jag vill också vara med! Var köper an såna där Gremlings?

    Kan man äta dem när man tröttnat och vilken sås rekommenderar du?

    Hm, rött eller vitt vin..?

    SvaraRadera
  4. Hej Marlene. Snubblade in på din blogg genom att googla på tandställning och tyckte du verkade trevlig och kul.
    en liten fråga bara: Jag har också tandställning i vuxen ålder och undrar hur du kunde få ta ut din så snabbt. Du hade den väl inte i mer än ca 6 månader? Vad var tricket? :-)

    Mvh
    H

    SvaraRadera
  5. Hej H:
    Va trevligt att du tycker jag är kul.- jag är en väldigt kul person skal du veta.

    8-9 månader typ. Minns inte. 9 sept till 14 maj kankse det var.
    jag hade inte så snea tänder. var två sidotänder upptill jag var missnöjd med. passade på att ta där nere också när jag ändå hade tandställning där uppe=)

    Tricket. åt inget hårt så den gick sönder. Använde gummisnoddar 24 timmar om dygnet. Även på fest och allt. Hela tiden satt dom i. Borstade bra och skötte mig utmärkt som dom uttryckte sig på tandregleringen.

    Sen var det värsta tekniken i mina klossar. dom var ganska stora men supermorderna. Inget man får hos vanlig tandläkaren precis.

    Så Lycka till nu H. När den är borta är det ett minna blott. Nu skall jag lägga mig med min bettskena. För tänk på att tänder ör sig så jag sover med skena så de skall hålla sig på plats. har även tråd i både under- och nedre käken så tänderna skall hålla sig på plats. Trådarna skall jag ha hela livet. Går de sönder bokar jag tid hos en tandläkare och betalar för nya.

    har har skräckexempel på äldre personer som hade tandställning när de var små (innan det här med trådar fanns) och deras tänder har gått tillbaka och är snea igen.

    Så se till att får får tråd på baksidan av tänderna när du tar ut tandställningen! Det är ett måste.
    Kram

    SvaraRadera
  6. Ja visst blev det gulligt? :)
    Jag ska också träna idag, så vad sägs om 15-tiden?

    Kram

    SvaraRadera