måndag 22 mars 2010

Mycket idag. Tar det från början

Upp tidigt som fan för skulle göra ett nytt försök att åka tåg till Sundbyberg för att gå till tandläkaren. Vet ni? Tåget kom i tid så jag fick äntligen min undersökning avklarad.
var klar 09:52 och tåget hade precis gått. Nästa j_vla satan sena tåg ( tvättar munnen med tvål)kom inte förns 11:14. Jätte skoj att vandra omkring i Sumpan...NOT!
.
Skulle träna 11:30 men det var ju kört. När jag kom till Västerås kom jag på att jag måste handla lite så jag skulle kunna göra matlådor till gabriel så jag gick till ica.
.
Kom till gymmet en timme sent med två matpåsar flosandes.
Skrev en lapp i receptionen då den var tom.
Marlene Zufic 860204 har anlänt. Bara en timme sen.
Sen gick jag in och gymmade. Min personliga tränare var inte med mig idag så det gjorde inget att jag var sen. Men på torsdag kör vi som valigt.

Jag i omklädningsrummet med mina matpåsar.
.
Kom hem och Syster var här. hade köpt pizza till henne och en munk med rosa glasyr och strössel. Hjälpte henne med lite läxor, ringde viktiga samtal, lagade mat åt oss två, lagade matlådor till Gabbe.
.
Hämtade ut ett paket på ica som jag varit på tidigare under dagen.
.
Hiro, syster och jag gick förbi mormor. Hon fick näsdukar och två magneter jag gjort själv. semn öppnade vi mitt paket och mina saker var så fina,
.
hem igen. Vad tror ni hände.?
Deckade i soffan.
Vaknar. Mina pensionärsgrannar kom över. Dom tittade på allt fint nytt jag köpt, disskuterade konst och inredning. Sen gick dom.
.
Gabbe kom hem (21:00). Alla drog och såg på fotboll. Ja, ni läste rätt.
.
Lämnade Rebecca. Åkte hem. jag gjorde mysig fick för Gabriel och mig. Och nu ligger vi i sängen.
.
Blev lite mycket idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar