torsdag 26 februari 2009

Tandställning

Igårkväll, sent, kom mamma och Rebecca hem. Jag orkade ej följa med till Arlanda och hämta dom, då jag somnar så tidigt för att orka upp.
Idag jobbar jag bara halvdag för jag skall nämligen till Sundbyberg för att sätta in min sista tråd i övre käken. (Tandställningen) Skall få nå gummisnoddar också. Har inte fattat det där än, men får väl alla information idag.
Ha en bra torsdag.=)
.
.

2 kommentarer:

  1. Hej Marlene! Följer din blogg lite emellan åt. Tycker du har en rolig *twist* på saker o ting, roligt :) Hur som helst så saknar jag dina gammla stil där du visade lite modellbilder osv. Innan visade du när du hade köpt nya kläder också, vad har hännt med det? Vill se mer bilder helt enkelt :) Ha d så bra o *keep up the good work*, kram / Jenny

    SvaraRadera
  2. Till Jenny. om du går ner lite så finsn inlägg med massa nytt shopping.men varför så sällan kan man undra. Det har varit jävligt ont med pengar men nu har det varit eyy måste så lite nytt har det blivit. och gissa vad jag laddar upp för bilder nu på datorn. jo, shoppingbilder. Skall snart blogga om mina nya kläder.
    Modellbilde rä ju för att jag ej har tagit några. jag har "plåt i käften" och det är väldigt svårt att se bra ut på bild då. men den är snart borta så då blir det nya modellbilder. Hoppas i alla fall=)
    Mer bilder? Mer bilder på mig eller vadå. För det här är minst sagt en bild-blogg?
    Så svik mig inte! Häng kvar. det du söker kommer att komma.

    SvaraRadera