torsdag 5 februari 2009

Min födelsedag. 23 år!

Jag vaknade väl runt 5 av att Gabriel skramlade i köket. Ropade hallå vid halv sex och då kom han in i sovrummet och sjöng "ja må hon leva" för mig. Han drog upp mig och ute i köket hade han gjort födelsedagsfrukost med omelett, bröd, massa pålägg och tända ljus. Sen fick jag skjuts till jobbet .
På jobbet sa några Grattis. Finast var när en patient, ett barn och hennes mamma, kom tillbaka med gele- och choklad hjärtan och sa Grattis. Jag blev tårögd. Efter jobbet kom Gabriel och hämtade mig. Hem fort, bytte om, skar upp bröd och fixade med maten. När jag hängde upp lite ballonger kom de första gästerna.


Min familj ,Gabbes familj och Hysni och Linda kom. Det var plockmat och alla åt som galningar. Gabbe hade fixat allting tills jag kom hem. Jag jobbade ju. Han hade gjort hemmagjord pizza. Han är så duktig på det. Blir alltid lika gott.


Fick tulpaner av Gabriels mamma och av min mamma fick jag en jättefin blandad bukett blommor (den längst bort på bilden, och en bukett rosor av pappa.



Sen var det presentöppning. Jag stod upp med paketen liggandes på bordet bredvid mig. Alla satt runtomkring i rummet och tittade på. Rebecca och jag öppnade lite varannat paket.


Här skrattar vi åt en present jag fick av Gabbes syrra och hennes sambo. Toapapper med rosa hjärtan på. Dom skall man få torka sig med på lördag=)


Rebecca öppnar paket.


Även mamma fick paket. Ev DVD med USB-port. Till det fick hon 7 st filmer.
.
.
Min födelsedag var alldeles underbar. Tack ni som kom!
.
.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar