torsdag 26 februari 2009

Gummisnoddar.

Sådär ja. Nu har jag blivit en riktigt nörd. Fattas bara en propellermössa och så är outfitten klar. Idag har jag fått gummisnoddar. SOM SYNS!, och inte som om det räcker så har jag fått ännu mer plåt i käften. Men jag fixar det här. Historien börjar lida mot sitt slut. Om jag har gummisnoddarna i 24 timmar om dygnet och byter dom som jag skall så skall nog mitt bett bli fint skall ni se. 6 veckor bara. Sen kan vi börja snacka om uttagningen! Äntligen!!!!!!Där har ni dom....gummisnoddarna.


Går att spela små melodier på;)
Om ni klickar på bilden så att den blir störra kan se se tillökningen av plåt i min mun. På de övre främre tänderna har jag ziczac av ståltråd så att tänderna ej skall glida isär nu i slutet utan vara kvar på sin plats.
.
.


4 kommentarer:

 1. Nä vad roligt att de går framåt! :D Kommer du få ta ut den tidigare? Kram!

  SvaraRadera
 2. Till anonym ang tandställningen. Japp. Kommer ju inte ha den i ett och ett halv år vilket var sagt.
  men nu gäller det att ha gummisnoddarna i hela tiden.
  Kram

  SvaraRadera
 3. hej! såg att du har fått gummisnoddar! (y' ska nämligen också få det.. närmare bestämt i November. Hur länge har man de egentligen? xs eller varierar det från person till person? och vad händer när gummisnoddarna sen är borta?(:
  skönt att det går framåt för dig iaf :)

  SvaraRadera
 4. Pralin. Ditt namn var ej länkat till någon blogg eller så jag svarar här.
  Gumman, inlägget är skrivet 26 februari 2009 så det var ett tag sedan. jag minns ej hur länge jag hade dom men det var för att flytta bak mitt bett ett snett. När jag tog bort gummisnoddarna bet jag längre bak med överkäkan. Så inte tänderna slog i varandra där framme (framtänderna)

  Lycka till med dina gummisnoddar=)

  SvaraRadera