torsdag 1 maj 2008

Tanten och systempåsen.

Valborg i Uppsala.

En tant har fastnat med foten i en systempåse men märker inget. Hon går med påsen runt foten ett bra tag tills en kvinna kommer fram och säger till henne. Tyvärr var jag lite sen med kameran men får med slutet.

En film av Marlene Zufic: Tanten och systempåsen.

2 kommentarer:

  1. Men herrejösses. jag va ju med o såg detta. Det verkar som om tanten inte ens säger tack. Hon kunde gott ha gått med påsen på foten tycker jag. Ps rättstavare - kolla min stavning

    SvaraRadera
  2. Tack tack Marlene=) Jag fick honom av max förr förra julen så inte en aning aldrig tänkt på fråga vart han är köpt. Ja, det blev nån plojgrej det där med namnet fugeslang så bara fastnade det haha, men man får säga det med en viss ton så blir det lite gulligare ;)

    Duvan går det sådär med, han kommer fortfrande och han fick av en slump ett tortillachips några dagar sedan som vi missat på balkongen och på morgonen därpå var det två högar bajs på våran balkongen =( Så vågar inte riktigt mata honom mer om jag inte plastar in hela balkongen haha! Eller köper blöjor åt honom ;)
    Även vi kanske hamnar på petter spelningen imorgon, i sådant fall så syns vi säkert till där =) Ha en kanon helg tjejen! kram

    SvaraRadera