onsdag 28 maj 2008

Jo, Emma gillade cider.

Igår åkte min sambo iväg vid sex och skulle inte komma hem förrän nästa dag. Haha. Jag smidda min planer i huvudet. Sen ringde jag den där Emma jag bloggade om i förr förra inlägget. Jag frågade om hon tyckte om cider, och om hon gillade att snacka skit på min loftgång. Emma frågade sin kompis Cindy som var där om de gick bra och Cindy tyckte det lät superkul. Så Cindy och Emma kom hit.
Jag bjöd på cider och öl, och skit snackade vi. Vi babblade ohc babblade. Kl21:00 åkte Cindy iväg och Emma och jag satt kvar. Efter det att Emmas cider tog slut hade jag inga fler så jag blandade groggar och själv drack jag mer öl.
Solen gick ner och vi svepte in oss i filtar och lät alkoholen berusa oss. Vi pratade om allt möjligt, vi avbröt varandra och nickande menande emellanåt. Kl 23:och nånting gick vi in. Jag satte på Markoolio med "Emma, Emma" och så dansade vi i mitt vardagsrum. Sen dansade vi till Lettlands bidrag (pirataterna). Efter det lärde Emma mig rörelserna till Linda Bengtzings låt "Se mig, hör mig, rör mig". Så vi stod där och dansade likadant. Efter tre låtar tänkte jag att nu får det räcka. Jag har grannar.
Emma gick och och jag däckade i sängen efter att jag gjort mig lite makaroner och pesto. Innan kl 24:00 sov jag.
Vaknar 05:00 och inser att jag är lite bakis. Jag är pigg också. Är uppe till kl08:00 då min sambo kom hem, och med sig hade han köpt Mc-frukost. Jag åt och det Knu.**de i min mun. Det var så gott. Jag dog! Sen gick vi och la oss. Vi fnissade i sängen en stund och busade lite tills vi somnade som små trollungar.
Nu är kl 13:00 och jag mår prima. Har gått upp, klätt på mig och baksmällan är som bortblåst. Det var en liten baksmälla som jag fick på 4 st öl. Detta avslöjar jag för er, säg det inte till någon. 4 st 33cl.
På min mobil har jag 5 samtal missade. En kille som heter Max skulle komma förbi mig idag och hämta sina kvarglömda glasögon. Han hade stått här utanför och ringt och ringt. Sen fick han åka hem igen. Men jag..., jag låg och sov och jobbade på att få bort min baksmälla.. Förlåt Max!



Emma och jag på min loftgång.
.
Detta hade jag på mig igår. Så pekar Emma på mig och säger. Du påminner om en sån där "banankola".
Hahahahahaha

1 kommentar:

  1. Jaaa, där stod jag och ringde dig, men inget svar... du hade tryckt på ljudlöst ju... buhu!! hahaa... men men nu är det hela löst ;)

    SvaraRadera