måndag 5 maj 2008

Roadtrip över en helg

Jag har fått en present av min Gabbie.
När jag tycker att det passar och när vädret är badvänligt skall vi åka nedåt i Sverige, vart jag vill, och bada, äta, shoppa och sova på hotell och sen hem igen. Jag får välja vart vi skall fara, men jag har ingen aning om vart man skall åka? Det är bara över en helg liksom, lite spontant.


En mini-roadtrip bara han och jag.

Jag får välja en eller två platser. Vad är värt att besöka, och vad är inte allt för långt från Västerås? För att se Sverigekart, klicka här.

Kom Gärna med förslag.!

13 kommentarer:

  1. Tack för tipset. Men vad har Askersund att erbjuda? Vi vet inte ens vilken sida av Sverige vi skall välja! Vi vill ha tips på saker att göra och vart vi skall åka.

    SvaraRadera
  2. nimis, kullaberg, höganäs ... sjukt ballt..

    http://www.vilks.net/nimis_arx.html

    käka polkagrisar i gränna som är helmysigt på vägen ner.

    SvaraRadera
  3. Trosa! Grymt mysig liten stad med träkåkar. Värsta Pippi-känslan. Men samtidigt rätt så glassigt med allt rikt båtfolk som hänger där.

    http://www.trosa.com

    SvaraRadera
  4. jag skulle nog lätt säga mitt favoriställe. Stora Sundby Slott, det ligger precis vid hjälmaren. Kanske 3-4 mil här i från, det är ett sagoslott, precis som urplockat från barbies värld.

    Du kommer inte bi missnöjd ;)
    Good hunting

    SvaraRadera
  5. Jag håller med om Trosa!!! Med tillägget att ni ska bo på Trosa Stadshotell....Underbart SPA o jättefint o romatiskt där.....

    http://www.trosastadshotell.se/

    Ett favoritställe :)

    Ha så trevligt...
    /Peter

    SvaraRadera
  6. Enköping.. om ni har råd altså.

    SvaraRadera
  7. Till HNY: Nimis och Arx. Gick in på länken du skickade. vad är det för sjuka konstverk? Häftiga och spöklika! WOW

    SvaraRadera
  8. det är en snubbe som byggt massa torn och gångar av drivved.. Är egentligen inte så spöklikt som det ser ut på bilden...

    Ligger vid kusten och man går igenom en skitfin bokskog på vägen dit.. stort är det, ganska ballt att han byggt det helt för hand, och av bara drivved som kommit upp på stranden.. sen finns ju långe jan längst ner i sverige och ale stenar som oxå ligger sjukt fint på en klippa vid havet.. men jag e en kust männsika så är nog därför jag gillar det så :D.ett tips som är värt å se ngn bara :)

    SvaraRadera
  9. Tjena snygging!
    Hittade länken till din blogg på msn och började kika lite. Jag och min älskling spenderade en weekend förra veckan på ett ställe utanför uddevalla,Ellenö som var jätte mysigt. Det var extra mysigt för det låg precis vid vattnet och var inget ''party'' hotell. Sovrummet var jättefint och maten helt fantastisk. Vi stängde av mobilerna den helgen också vilket gjorde att det blev extra lugnt och gav oss bara tid för oss själva. Så om ni bara vill ha lite romantisk tid för er själva så är det perfekt. En bit ifrån Västerås dock. Du kan kika på www.dagsholm.se

    Kramar

    SvaraRadera
  10. Arboga..om det inte blir för dyrt.

    SvaraRadera
  11. Tack fatima för ditt förslag. Nu har jag fått en hel del hjälp men vill ha fler!

    Till "hehe he" som föreslår Enköping och Arboga eftersom personen i sig inte tror att vi har råd med annat. Vill först och främst säga att Enköping står på min lista i sommar. Vill gå på Enköpings hamnfestival vilket brukar vara mysigt. Sist men inte minst vet jag att det är du Ferdik som töntar dig. Kan bara vara du!!

    SvaraRadera
  12. Ja, klart det är han. För ferdik är en jävla fjant som ska trycka ner alla så att det framstår som att han är den som är coolast. Vilken inte kommer hända nånsin...

    SvaraRadera