torsdag 3 juli 2014

Power Meet 2014 Onsdag

Igår åkte jag och Antonio till Västerås Mälarcamping för att titta på raggarbilar. Dagen inna Power meet börjar. På campingan fanns massa bilar. Först gick vi runt på ”fincampingen” där folks stod med sina husvagnar. Sen gick vi in på ”festcampingen” där folk sover i tält. På ”festcampingen” var det roligare. Där var Antonio kung bland raggarna. Han blev så välkomnad och fick sitta fram i en bil, lyssna på Rock N Roll och göra high five med alla. Blev bjuden på chips och Coca Cola. Han fick ratta på ratten och tuta på tutan.

Vi var på campingen i ca två timmar om inte mer.

Idag är tanken att vi ska på marknaden på Johanisbergs fygfält. Jag sitter här och hoppas att regnet inte skall forsa ner.

 Rockabilly girl.

Tyvärr hade Gabriel med sig vaxet till jobbet, då han gymmar innan jobbet. Vi gjorde lite raggarfrisyr med hjälp av hårspay, men det gick inte alls lika bra. En liten stund höll sig frisyren i alla fall.

 Antonio och jag körde klädsel på raggartema. Vi var jättefina ihop. Lika t-shirtar hade vi också.



 Vi tittar på fina bilar.


Alla var snälla mot Antonio. Här får han titta på en döskalle som satt frampå en bil. Antonio tyckte den va läskig.

 De tog hand om honom och han fick sitta i framsätet på en limousine.












 Han mår som en kung.




Och tar man med sin unge på sånna här roligheter så får man detta tillbaka. Haha. Jag tror han låtsas. På väg till våra bill blev han så här. Gick ifrån mig och sa att han var sur.


 Efter regnet torkade några sina bilar på "fincampingen".

 
 

1 kommentar:

  1. Roligt med raggartema när ni var där.
    Antonio är så otroligt fint och gullig. Han ser så snäll ut. Du och din man måste göra ett bra jobb som föräldrar. Han lyser av harmoni och ser ut som en guldklimp.

    SvaraRadera