fredag 18 juli 2014

Ny lekpark mittemot Hamre IP. Västerås

Perfekt avslut på kvällen. Vi har besökt en ny helt FANTASTISK lekpark som ligger på Hamre. I området där de bygger nya hus. I lekparken finns allt för små till större barn. Och till oss föräldrar. Jättebra bord som är anpassade till barnvagnar och till de som sitter i rullstol.
I lekparken finns klätterställningar för större barn att ta sig igenom. Linbana och en "gunga" som åker upp och ned samtidigt som det går runt. Tyvärr ville inte Gabbe gunga den med mig så jag fick nöja mig med att åka linbana själv.

För mindre barn finns mindre klätterställning, "teleskop", spel, rutschbana, gungor.

Antonio tyckte inte om den stora ruschbanan på den stora klätterställningen. ( Den i ett rör).Han blev livrädd. Stackarn var så rädd och ledsen när de kom ner. Jag fick krama om honom hårt. (Det är helt okej att skratta lite åt hans min på bilden).
Vi åkte en miniruschkana i stället.

Toppenlekpark. Den bästa Västerås har haft. Fler sånna här tack. Om ett barn mot all förmodan skulle ramla ner från klätterställningen så har de tänkt på det med. Det ligger torv överallt som gör fallet mjukt och minskar risken för skador.
Runt gungor och andra aktiviteter är det sånna där mjuka plattor. Mjukt överallt så barnen våra inte ska göra illa sig allt för hårt.



 






















3 kommentarer:

  1. Jag bor också i västerås och undrar bara hur du hittar allt sånt här?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hallå Västeråsare! Vad menar du med "allt sånt här"? Badplatser och utflyktsställen? Ang lekparken så var det via en facebookgrupp: Kids Corner Västerås. Det var en tjej; Therese, som la upp en bild på lekaparken och tipsade. På så vis fick jag veta om den. Den är ju helt ny.

      Andra ställen vet jag bara om. Jag vet så otroligt måna härliga platser jag vill besöka. Platser man åker förbi men kanske inte tänker på hur mysigt det är.

      Radera
  2. Ja visst är den underbar.. vi var oxå dit idag för första gången... och william älskade den...=) Så dit lär man ju åka fler ggr... Aaa håller med flera såna här lekplatser!! Den på vetterstorp är ju oxå rätt bra..!! Den lär du testa med om ni inte redan vart där..!!

    Haha din man ser lite skrajsen ut när han ska åka mellan rushkanan... *skrattar*

    SvaraRadera