lördag 12 juli 2014

Badplats: Vad

Vi har varit och badat i Vad. En grusgrop.
Jag har velat åka hit ett tag nu,men Gabbe har inte velat. Men så på kvällen på facebook såg jag att Anne och hennes dotter Vilma skulle dit så jag tjatade lite på Gabbe och på morgonen åkte vi.
Vattnet var varmare där än det var på Framnäs, och jag var faktisk i och simmade några gånger. Antonio tyckte om att vara där, för man såg botten. Han var lugn för det var inte alls så mycket folk. Han lekte med oss och med sig själv. Allt gick så bra idag och vi har haft det så skönt. Sen fick vi ju massa hjälp med Antonio eftersom vi var flera vuxna.

Gabriel har skaffat en app på sin Iphone där man kan se alla flygplan som flyger. Så om han såg ett plan på himlen gick han in på appen och klickade på planet. Då kommer det upp vad det är för plan, bild, och vart det kommer ifrån och vart det ska. Han höll ju på med den där appen hela dagen. Haha.

Asså min karl är lite knäpp. Hur kan man inte vilja åka hit? Men Anne tipsade ju honom om den där appen, så han hade skitkul med alla flygplan som flög över oss på himlen.






 Antonio värmer sig en stund hos Vilma.

 Alltid något ätbart i handen.






 Jodå, var i och simmade jag. Väldigt vacker och klart vatten.










1 kommentar:

  1. Kan verkligen rekommendera två badplatser som ligger i Skinnskatteberg. Tar ca 45 min att köra dit, men det är det värt! Skärsjön ligger strax före Skbg och är med fint klart vatten, sandstrand, gräsmattor och klippor att ligga på och bryggor. Långviken ligger strax efter samhället och är ett litet mysigt bad också med fin len långgrund sandstrand och klart vatten. Båda baden är mycket bättre än alla bad runt Västerås!

    SvaraRadera