tisdag 8 juli 2014

Johanneslundsgården, stans bästa gård

Älskar den här innergården vi har. Igår efter en dag med sol och bad, avslutade vi med att ta fram poolen och grillen...igen.
Vi grillade ju efter Power Meet för att det fanns burgare och korv över, men vi köpte på oss lite nytt så det blev över igen. Så igår grillade vi och som vanligt är alla välkomna. Några köpte med sig lite bröd, korv och kött. Vi har kommit in i en ond grillcirkel där det alltid blir något över, som vi nästkommande kväll måste grilla. Haha.

Den här sommaren är helt fantastisk. Älskar att jag inte tog ett sommarjobb, utan att jag valde att vila upp mig. Både insidan och min kropp efter ett slitsamt år med studier och sjukdom.

Som ni ser börjar kroppen återhämta sig. Allt skit med mediciner ock kortison gjorde så jag svällde upp. På bara en vecka ser man jättestor skillnad. Börjar trivas som fan igen. Det är nu det börjar hända grejer. Hoppas bara det fortsätter åt samma håll. Fantastiskt ju. Men gud va många veckor det tog från det att jag slutade helt med kostisonet.



Jag är glad att jag tar alla fin bilder. Inte kommer väl Antonio minnas detta? Va roligt att kunna visa honom hur roligt han hade... VARJE J_VLA DAG! Lyllo-unge.

Hoppas ni läsare har lika fint väder som vi i Västerås har. Och hoppas ni kan få njuta av det underbara som är just nu. Kram på er.

Fram med poolen idag igen då. Ewe fick blåsa i lite mer luft. Alla hjälptes åt med slang och vatten, Robin fick stå och fylla poolen.Vi har varmt vatten. Det är lyx på våran gård. Inge snålt kallvatten. Varmt badvänligt vatten ska det vara.

Vi har även en kran på gården med kallvatten, där man kan fylla på sin vattenflaska. Nyckel sitter alltid i. Dock vet inte alla om detta. En skyllt borde sättes upp ovanför.





Robin fyller poolen, medans han emellanåt sprutar vatten efter ungarna med vattenslangen. De springer och tjuter av glädje.

 Här finns inga tråkiga regler. Klart man får äta glass i poolen.

Antonio håller i sin melonglass.
 





Gud så god min hamburgare var. Jag gjorde den så himla god så ni fattar inte. Eller så var jag så satans hungrig så även om det hade legat sopor i den så hade den vart god.


 Grillmästare för andra dagen i rad: Mich.

 Min hamburgare ägde. Hade massa dressing på. Hot i en cirkel runt om, och vitlök i mitten. Ketchup på andra brödet och sen massa rostad lök.
 
De badar så villt. De är helt tokiga. Hoppar, springer, skriker, slänger sig. Men de kan ju inte skada någon annan så det är fritt fram. Här kan de busa hur mycket de vill.





 Ewelina, titta vilka fina bilder! Här är de vänner=)

 Victor och jag.
 Tror min unge är sur.


Antonio älskar Dag. Han blir alltid så uppspelt när han ser Dag. Det beror på att Dag alltid skojar så himla mycket med Antonio.


 Mich får massage på ryggen av Antonios fötter.

3 kommentarer:

  1. Mysiga bilder! Men vad har hänt med Dags arm?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

      Radera
    2. Vår älskade Dag föddes så. Vet att jag frågat förut och han har berättat mer om det, men har glömt.

      Radera