tisdag 31 december 2013

Nyårshäng i lekparken


Imorse frågade jag Antonio om vi skulle åka hem till gammelfarmor och hälsa på men, han ville träffa momo och Bicka. (Mormor och Rebecca). Så vi ringde till Rebecca. Hon var inte klar, men när hon var klar hörde hon av sig och vi sågs vi i lekparken.

Antonio har haft ögoninflammation och varit dålig. Idag var han mycket piggare.

Vi lekte massa i parken.

Sen blev han trött och vi skulle hem. Antonio ville inte lämna Rebecca (favoriten). Han sprang åt det håll Rebecca bor åt, så det slutade med att hon fick BÄRA hem Antonio ända in i våran hall.

 Nu ligger Antonio och ser på Alfons. Vi hoppas att han somnar snart så att han är pigg och glad till kvällens gäster bevistar vårat hem.

 

 Gott nytt år kära ni.

Dekorera fönstret

Klippt bokstäver och satt upp på fönstret. Idag är det nyårsafton. Jag ska väl ha nåt glittrigt på mig. Vi får gäster ikväll och ska bjuda på mat. Ska göra en fin dukning hade jag tänkt=)

lördag 28 december 2013

Bilder från barnkalaset

Ska iväg och plugga matte nu, men tänkte först lägga ut bilder från barnkalaset igår.

Tack för alla fina grattis på insta. =)

 

Alla barn hade jättekul. Det lovar jag. Fanns inga måsten och regler. Var väldigt fritt.

Antonio var trött på att öppna paket då det varit jul på jul på jul, och sen födelsedagspresenter. Så hans kompisar fick öppna, vilket de tyckte var kul. Jag fick ha massa sötnosar i knät. Underbart. Vill ha kalas igen!

Och vi säger med sorg hej då till Sanna som igår lämnade över nyckeln till sin lägenhet. Hon flyttar nu från Västerås och det känns konstigt.

 

fredag 27 december 2013

Grattis Antonio 2 år idag

Idag fyller kärleksungen 2 år. Det blir kalas. Jag har pyntat kalasrummet med ballonger, tyger och vimplar. Har köpt kakor, bullar, mackor, pålägg, te och kaffe. Vi har städat och dammsugit, tvättat och torkat.

Antonio sitter och tittar på Polarexpressen just nu. Svenskt tal. Rekommenderas varmt. Han är helt fängslad. Jag bloggar lite. Gabbe duschar. Vi ska väl snart sätta igång med det sista.

Sen är det bara att vänta på gästerna.  Vi har öppet hus från kl 15:00 pch framåt.

 

Nästa år tänkte jag har pannkakskalas. Till fyllning både sött och matigt. Detta år har vi ju mackor. Jag tänker att alla inte tycker om fika, och andra blir hungriga. Då ska de få nåt att äta så de orkar vara här=)
Grattis fina Antonio på din 2årsdag. Mamma älskar dig sååå mycket. Jag älskar att kramas och pussas med dig. Ibland stirrar jag på dig när du sover. Andra gånger pussar jag på dig mitt i natten. Kan inte låta bli. Du är så fin.

Hipp hipp hurra!!!!!

Lite fler julbilder

Här kommer lite fler julbilder. Ni som följer mig på instagram har ju redan sett dem. 

Vill ni följa mig och Antonio på intsagram heter jag marlenezufic där.

Julafton firades hos Gabriels syster och hennes man. Vi åt julbord och Gabriel hade gjort jättesmarriga räkcocktails.

På kvällen kom tomten och Antonio var där och grävde i säcken.

Tanken var att jag skulle fota hans julklappar, men de ligger utspridda i lägenheten, så jag få nog ta någon bild då och då och visa er.  Många julklappar var helt i våran smak. Riktigt Antonio-saker.=)

Låt pedagogiken flöda liksom. Haha.

Hoppas ni haft en bra helg. Kram till er