lördag 7 december 2013

Storhandlat på Kicks i Punkt

Allt tog slut allt eftersom här hemma. Och jag går aldrig på stan längre. Men innan skolan började (eftermiddagslektion) så tog jag och en vän en promenad ner på stan för jag skulle köpa det jag behövde.

Min hårfärg var det extrapris på just nu så köpte tre stycken.

Kepsen fick jag till Antonio. Han ska få den i födelsedagspresent. Jättefin färg på den. Eller hur?
 

8 kommentarer:

  1. fick du den lancome gåvan UTAN att köpa nåt från lancome?

    SvaraRadera
  2. Jag tycker att det är jättetråkigt att personalen på Kicks ger bort gåvorna till sina vänner istället för betalande kunder. Det är troligtvis därför de tar slut så snabbt, alla familjemedlemmar och vänner måste ju få först.
    Detta är ingen kritik mot dig Marlene utan mot personalen. Jag är själv stamkund hos Kicks och ni skulle aldrig tro hur vanligt detta är!

    SvaraRadera
  3. Å va tråkiga kommentarer:( julklappar som inte är med på bild?
    Är du stamkund/guldmedlem, varför frågar du inte efter prover?

    SvaraRadera
  4. Jag tror inte det är julklappar om jag ska vara ärlig då jag sett samma sak tidigare på din blogg, tror du dessutom skrivit ut att din vän jobbar där.
    Ja, jag är guldmedlem/stamkund men jag brukar aldrig fråga efter prover, och jag brukar heller oftast inte handla just när det är någon gåva eller extra pris då det oftast inte är just DÅ man kanske behöver vissa saker.. Och det gör mig verkligen ingenting då jag har råd att köpa det jag vill. Det som jag tycker är tråkigt är att detta agerande är så pass vanligt hos Kicks personal. Gåvorna är avsedda för kunder som spenderar en viss summa eller köper två produkter av samma märke osv. Jag tror inte denna välgörenhet är godkänd av Kicks.

    SvaraRadera
  5. precis, tror inte heller ett dugg på det. varför inte bara skriva som det är? och kepsen då?

    SvaraRadera
  6. OMG allvarligt talat, BiG DEAL om hon har fått gåvorna pga att hon har köpt julklappar eller inte. Tror ni inte på henne, misstänker ni att hon ljuger, sluta då läs/följ hennes blogg om det stör er såååå himla mycket. Och du som har råd att köpa det du vill ha, varför ens bry dig & varför ens kommentera i så fall? Det kanske är så att DU själv är den som ljuger? Tror nog inte att DU själv är stamkund/guldmedlem & tror inte att DU själv alls har råd att köpa själv därav dina onödiga kommentarer. Har du åsikter hör då av dig till Kicks!

    SvaraRadera
  7. Kan du göra inlägg och berätta hur du använder spray tanning? Tack

    SvaraRadera
  8. Men vad är detta för tjafs? SKÄMSKUDDE!! Avundsjuka är vad det är, sluta upp å tramsa och sköt er själva ni kommer aldrig bli något lyckligare av att alltid klaga på alla andra! Fy för negativa energitjuvar!

    SvaraRadera