tisdag 10 december 2013

Häftar och hålar


Ägnat förmiddagen till massa styrelsearbete. Ska ju hinna med att sköta föreningen också, parallellt med skolan. Eftermiddagen kommer att ägnas åt matte och fysik. Blir till att gå igenom det som komma skall imorgon.

Helgen gick åt till att lära sig sinus, cosinus och tangens. Söndagen orkade jag inget alls. Var så trött för jag hade pulat in saker i mitt huvud. Fatta att jag lärde mig detta på två dagar!!! Är så glad att jag lärde mig och förstod. Måndagens lektion i matte glänste jag genom hela lektionen. Räckte upp handen på allt. Det är faktiskt inte så många som räcker upp handen. Vet ju att det är fler än jag som kan. Men de kanske inte vågar säga fel. Jag ser det som att någon förhör mig. Jättebra träning ju!

I fysiken i torsdags skulle vi räkna vinklar och det är ju sin, cos och tan. Jag satt som ett frågetecken. Men igår gick det bättre. (eftersom jag pluggat i helgen och vi lektionen innan gick igenom det i matten). Jag hade oförbered genomgång på tavlan på en uppgift några hade svårt med. Blev inte som jag tänkt mig då jag som sagt var oförberedd på att ha genomgång. Men läraren skulle vara i ett annat klassrum med halva klassen så jag erbjöd mig att gå igenom uppgiften med den grupp som var kvar.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar