lördag 13 november 2010

Igår var jag med sis och Diana. Vi möttes upp hemma hos mig för att sen bege oss till en förfest på stan. Det var hos min kompis Peters granne. Det var en väldigt rolig förfest där alla skrattade hela tiden. För att alla skulle lära känna varandra så körde jag igång en lek. Jag fejkade som fan och ingen märkte nåt. Man skulle säga en kategori tex "sminkmärken" och kunde man inte så förlorade man. Det kom till tyska bilmärken och där låtsades jag vara skitsäker på vad jag sa. Jag kanske till och med hade rätt, men det visste ju inte jag utan jag sa bara nåt och lät säker så jag gick vidare.
Förutom lekledare agerade jag också DJ under kvällen. Vi hade mycket trevligt på förfesten. Sen gick vi ut till två olika clubbar och strax efter 24:00 gick jag och Beccis hem. Vi var trötta. Så vi var väldigt kort tid på båda ställena. Här följer lite bilder från kvällen.

Rebecca och Diana. Sen följer bilder från en lek vi kom på. "Posa som om det vore den sista" Här ser ni också kvällens sinkning på mig. På ena ögat har jag blått glitter och glitterstenar.

Den som tog bilden höll in avlösaren på kameran och sa ett ord, räknade till tre medans man snabbt skulle ställa sig i en passande pose till ordet och sen togs bilden. Detta var en ycket rolig lek som uppskattades stark på förfesten.

Ordet här här Tiger och nästa ord är nog Rock.

Här har jag ingen aning. Jag ser sur ut.

Rebecca är glad i bakrunden. Dags att packa ihop sina saker. Vi ska ut. En sista pose i tarpphuset hinner vi med;) Rebecca syns inte men hon posar där bakom.

Här är jag på toa. Allt ni ser så som t-shirt, örhängen, halsband och blomma i håret, köpte jag härom dagen.

Träffade på James i baren. James bestämde en pose vi skulle göra. Tur att ingen hade svettlökar för det hade inte sett snyggt ut.

Sötaste tjejen jobbade i baren på terassan. Hon hette Sara. Hon var så rolig och trevlig.
Efter detta togs inga fler bilder för vi åkte hem.
.
Fick sova helt själv inatt men det gick bra. Sov ju liksom så märkte ändå inget. Hiro låg under täcket i min famn. Vi har myst hela morgonen. Vaknade 08:00 så vi gick ut på en liten promenad. Nu tittar vi på Jims värld. Ska gosa ner mig och försöka sova nån timme till innan jobbet. Ikväll blir det film med familjen här hemma. Saknar att mamma och syster inte är här=( Men ikväll kommer dom, längtar så mycket.

1 kommentar:

  1. Hejsan!

    Absolut så kan jag hålla med dej, men å andra sidan så är livet det finaste vi har :) Jag skulle tex inte vilja vara ett djur, även fast man skall respektera djuren, och dess rättigheter.

    Två av mina bröder har varit på Kreta 2007, men om du menar Amir han som jag la upp nyss i bloggen som gör ett video inlägg så har han inte varit på Kreta, om han inte smygit iväg :P

    Btw, fina bilder på dej!

    SvaraRadera