söndag 28 november 2010

Adventsfesten

I fredags firade vi in första advent. Vi kunde ju inte fira på sönadgen så det blev fredagen. Vi har väldigt trevligt hemme hos mig där vi spelade lite olika spel. Sanning eller konsekvens var ett av dem, där vi plockade bort konsekvenskorten och lekte bara sanning. Alla korten låg i en hög på bordet, så fick man plcoka upp ett kort, läsa frågoan högt och sen svara på den. Alla deltagare hade två "pass" var.

Här sitter vi och spelar runt bordet. Nästa bild är på Sis och Diana.

Det var inga farliga frågor så det blev ingen konstig stämmning.

Förfesten var snabbt över då tiden går fort när man har kul. Det vet vi ju alla=)

Maira och jag. På bild två, antar jag, att jag fixar till linnet. Maira är en sån tjej som man inte kan ha tråkigt med. Ja, jag har det i alla fall inte. Kan hända att vi överdriver om vissa saker men för det mesta är våra historier sanna.

Mina ben! Shortsen var helt nya och de kommer från Bik Bok. Linnet var, också det, "sprillans" och kommer från Gina tricot. Förlåt, har inte hunnit blogga om den nya shoppingen.
Hur so helst så gick vi ut för att lyssna på bra musik. Har kramas vi i baren. Nästan sant. Jag kramar på Maira.
(De olika formaten på bildern beror på att det är en annan kamera)

Som alltid togs det en Johan (dagiskompisen) och Marlene-bild. Vi har liksom gjort det till en grej nu. Hahaha.
Nästa bild är på Albin och mig. Han var med på Adventsfesten hemma hos mig.

Maira och Frida och "okänd". Detta är en typisk ögonblicksbild. Ser ni hur fint jag har fångat händelsen. Kanske tappade tjejen i mitten något på golvet?

Favorit i repris. Micke, som killen i blått heter, och jag tog en liknande bild i somras när jag hade hans keps på mig, så när vi stötte på varandra inne på klubben så var vi tvungna att ta en ny.
Nästa bild visar nya modet. Bh på krogen får gärna synas lite. Antagligen skulle hon rätta till den när Syster tog bilden. Hur som helst gav den oss ett gott skratt.

Klubbägaren Levent, som för övrigt är så snäll!!!!, frågar säkert när under kvällen mitt fina hår blev till ett fågelnäste. Men ni ska veta att det är nya modet. Så som man ser ut när man kommer hem efter en vild natt i håret, så skall man se ut redan när man kommer in på klubben. Som om man festat redan. Eller nåt?? Så jag ligger bara lite före min tid.
Nästa bild är utanför klubben.

Här gör jag reklam för 3D-glasögon. Blev fotad i dom till och med. Ser ni att jag har min nya väska som jag bloggade om för ett tag sedan? Jag älskar den och den används flitigt.
.
Det hände mindra roliga saker under kvällen. Jag är inte den som hänger ut folk i min blogg men jag antar att du, som gick till nån sorts attack eller vad jag skall säga, läser min blogg, för jag har aldrig sett dig tidigare. Synd att du hann undan innan vakten kom. Jag skulle kunna agerat på din nivå och det kunde blivit bråk. Men jag höll mig lugn och hon i baren larmade så vakter kom inom ett par sekunder. Det är inte okej att bete sig så som du gjorde.
Tycker över lag att det är tråkigt när folk ska puttas, gå in i andra, tro att dom äger och bara gå rakt på, spilla drinkar över nån och sen skratta och gå därifrån. Antagligen är det fyllegrejer men jag tycker det är omoget. MYCKET! Dessa personer som har det här sättet ute på krogen kallas rent utan för fi__or. Även killar. Det finns folk till allt och dom kommer man aldrig ifrån.
Det som får mig att må bra är att jag vet, att 98% av fallen är de bara avundsjuka.

9 kommentarer:

  1. maira tjejen var ju fett snygg fifan!

    SvaraRadera
  2. Fifan varför kommenterar du att du själv är snygg Maira? haha

    SvaraRadera
  3. för att jag är så jävla snygg! HAHAHAHAHA

    SvaraRadera
  4. Bosse är snygg!! FYFAN

    SvaraRadera
  5. Vem är Bosse??!!
    Och du Maira, din första kommentar lät så blattig. Hahahaha

    SvaraRadera
  6. Hiro är söt!!! Fifan

    SvaraRadera
  7. alltså, det var meningen att det skulle låta så fult som möjligt.. alltså, blattigt.

    SvaraRadera