fredag 26 november 2010

En helt vanlig dag...med Marlene Zufic

Inför fredagskvällen tänkte vi göra oss fina nu på torsdagen. Sis och Maira kom hem till mig och väckte mig. Rebecca hade köpt hårfärg för att färga utväxten, så jag fick ta lite jag med och testa. Det blev lite mörkare än mitt hår men det jämnar nog ut sig med tiden.

Vi vill inte vara med på bild med sovt-shirtar på oss och färg i håret. Medans vi satt med hårfärgen i spelade Maira och jag ett parti kort med Mairas nyinköpta spelkort.
Hon tyckte det kunde vara kul om vi spelade med dom imorgon på festen.

Gissa kortet!

Jag kryper på golvet för att imitera en händelse jag varit med om. Efter det var det dags att skölja ur hårfärgen. Rebecca började, medans Maira låg på golvet och tittade på. Jag satt i ett hörn och väntade på mig tur.

Ungefär här jag inser att håret blev för mörkt. Sak samma. Ner i tvätta-håret-posen för att skölja ur min färg.

Är det bara jag som tvättar håret så här? Se gärna till att håret åker ner i avloppet för bästa effekt.

När färgen var ursköljd och håret fönat gick vi till det lokala solariet. Efter 30 minuters letande efter solkortet insåg vi att det var borta så vi kom inte in. Vi stod utanför som idioter och väntade på att någon stackare skulle solat klart och gå ut.
Det slutade lyckligt och vi solade 30 minuter. Detta är andra gången på 3 år som jag solar solarium, så ni vet. Använder BUS annars.
.
Detta var alltså en helt vanlig torsdag...

4 kommentarer:

  1. Marlene det är ju vinter:D:D:D

    SvaraRadera
  2. Vill du ha fina musikvideotips i din statusrad på Facebook varje dag? Häng med på ”Dagens musikvideo”! Klicka på länken för att komma direkt till sidan.

    SvaraRadera
  3. Josse the cool. Helt ärligt glömde jag det igår och fick för mig att det var höst. Jag vet inte vad som hände. Hjärnan kanske gick på lågvarv. hahahaha. va knäpp jag är!!!!!

    SvaraRadera
  4. HAhaha vet att du tycker jag är cool=);)

    SvaraRadera