lördag 9 maj 2009

Shopping


Oj. vad har hänt här? Dränker min saknad efter Gabriel i att handla nya saker åt mig själv.
Nej då, så här ligger det till: Jag förväntade mig lite presenter när Gabriel kommer hem ifrån Italien. Nu fick jag veta att det bara finns skitdyra märkesaffärer så det blir inga presenter. Därför åkte jag buss ner på stan efter jobbet idag och mötte upp mamma och Rebecca. Vi handlade massa nytt till hemmet. (Inga kläder).
Här är allt jag handlade och jag är jättenöjd med alla köp... Utom ett som blev fel.


Bort med den fula papperskorgen i rostfritt stål med fingeravtryck på, och in med en fin rosa. Finns på Lagerhaus. Dock köpte jag den sista i storlek "lite mindre" Finns bara stora kvar.


Jag älskar små blommor, rosor, puttinutt och mormors-gardiner. Föll direkt för det här fina duschdraperiet ifrån Åhlens, 199:-. Jag byter duschdraperi lite då och då för att få nytt utseende i badrummet. Det är roligt att ha lite olika precis som man byter sängkläder.


Duschmössa och grytlapp från lagerhaus. En badmössa har jag tänk på länge. Ibland vill jag duscha och mysa i duschen men inte blöta håret då det tar evigheter att torka det. Duschmössan livar upp och är i fina färger (och form).
Grytlappen var på rea och kostade bara 19:-


Helt gorgeous armband ifrån Lindex för 60:-


Så här fint är det på.


Jag lägger ner mina nya armband bland de andra smyckena=)


Mascara ifrån Kicks. Jag skall testa den och berätta om den är bra. Jag har två mascaror men tycker att de har torkat lite. Ingen har passat min hy riktigt bra. Alla har ju olika oljor i huden så en mascara som passar mig kanske inte passar min vän. Denna mascara torkar inte så snabbt så man kan bygga på utan att det blir stelt och klumpar.


Påslakan och örngott ifrån hemtex för 199:-. Köpte ett set till gäst/garderobsrummet. Det passade så bra in där då det är lite antik stil och rosa och vit inredning.
Vill även tillägga att hemtext har fått in massa nya påslakan nu till våren. Jättefina färger. Så dit och fynda om ni vill bya lite i sovrumemt.


Köpet som blev fel var lösnaglarna. (skulle testa att ha sånna) Hemma när jag skulle sätta dit dom saknades limmet. Tittade en gång till på förpackning och ser att det står "förlimmade". Suck. Men mamma skall byta dom åt mig så jag får pengarna tillbaka. Hon är så snäll min mamma.


Till sist köpte jag även en tvättpåse. Helt sjukt att jag inte äger en redan. Främst skall jag har den till att tvätta Bh i. Även sköra linnen, klänningar eller en fin bikini.
.
Hoppas ni fått lite inspiration nu, och kanske rent utav vill köpa något av de fina saker jag hittat idag.
Trevlig helg på er alla läsare.
.
.

1 kommentar:

  1. vilka fina saker du har hittat. de blommiga sängkläderna samt duschdraperiet var jättehärliga. och för att inte tala om armbanden. snyggt!

    SvaraRadera