torsdag 21 maj 2009

Middag hos chefen

Igår var vi hembjudna till våran chef. Det var Monica och jag och sekreterarna. Köping, Sala och Fagersta var också bjudna, men ingen ifrån Fagersta kunde komma. Jag hade väl haft en bild om hur det skulle vara, jag var rätt så spänd, men inget blev som jag trott.
.
Efter jobbet var det hem fort som fan, hade en kvart på mig att byta om till Monica skulle hämta mig. Shit va stressad jag var.


När vi kom hade min chef Mari gjort jättefint. Hon bodde jättefint också. I ett litet slott med torn såg det ut som. Alla fick skumpa utom jag för jag dricker ju inte något som smakar vin. Men hör och häpna: Chefen hade köpt öl till mig. Det hade hon lagt på minnet; Att jag älskar öl. Och hon hade inte köpt vilken öl som helst utan:


Arboga öl! Mums. Till det serverades chips, oliver och hemgjorda chips gjort på tunnbröd och parmesanost. När vi minglad på verandan gick vi in för att äta middagen.Här sitter vi medans Barbro häller upp vin till alla. Det var trevligt att lära känna damerna ifrån de andra städerna.


Här är Birgitta Zander ifrån Köping och jag. Vi kom jättebra överens och hon sa så snälla saker om mig. Vi har väl pratat lite på telefon när jag har saknat en remiss hon skall ha skickat. Hon tyckte jag lät trevlig och sen när vi träffade igår fick jag värsta kramarna av henne. Hon tyckte det var så kul att se mig i verkligheten. Sen frågade hon vem jag började jobba efter.
-Men jag tog efter Amanada sa jag.
-Nej, svarade hon. Det var en annan tjej där när jag kom förbi en dag.
-Jaha, sa ja, och började skratta. Det var jag, men jag hade tandställnig då. Sen började hela bordet att skratta. Hon kände inte igen mig utan. Hahaha


Efter maten bjöd Mari på Jordgubbar med något gräddigt till. Smeten var så god så jag vet inte hur många jordgubbar jag satt och doppade. När ostbrickan kom in på slutet fick jag lov att avstå för jag var så full i magen.
Mer vin (öl för mig) dracks och vi pratade och hade trevligt. Det var väldigt roligt och avslappnat. Väldigt mysig och hemtrevlig atmosfär.


Chefen och jag.
Mari skall sluta (tjänstledigt) hos oss i ett halvår och då skall Anna som är sekreterare ta över. Hon är 30 år och det är nog en stor chans för henne att utvecklas inom avdelningen. Jag utbrinagade en skål för Mari och önskade henne lycka till, samtidigt som jag önskade Anna välkommen som ny chef.


Toaletten på övervåningen låg i ett av tornen. Så fint där inne. Kristallkrona och allt i taket.


Egobild.


När vi skulle åka hem fick jag denna tändsticksask av chefen bara för att jag älskar puttenuttrosor.
Hoppas något liknade som denna kväll blir av igen. Jag hade så kul igår. Kom hem vid 10-10:30. vad vet jag. Hemma låg Gabriel och Söder och kollade på film. Jag stapplade in i vardagsrummet och och gjorde peace och posade coolt. Sen gick munnen i ett på mig. Jag bytt om och tvättade mig, sen gick jag in i sovrummet och slockande. Oj va jag slockande.
Jag vakande mitt i natten av att jag fick sendrag i båda vaderna. PANIK! Jag försökte sträcka ut dom så det skulle försvinna. Jag minns att jag grät och skrek till. Fick det nog för jag gick i högklackat igår vilket var länge sedan, och pga att jag har ont i en fot.
Sak samma.
Tack alla för igår. Kram
.
.

3 kommentarer:

 1. Kan berätta för dig att du var hemma vid 23.30-tiden. Visst var det trevligt hos chefen. God mat och trevligt sällskap (både i bilen och under middagen). Jobba inte ihjäl dig imorgon. Själv ska jag bara ta det lugnt;-) Kram ses på måndagmorgon.

  SvaraRadera
 2. Till Monica: Gaah. 23:30?! Jag tyckte vi åkte vid 22:00. Fast bilresan tog ju ett tag... Inte undra på att jag somnade på tre röda.
  A, imorgon skall nog gå bra. Hoppas bara min fot blir bra så jag kan hoppa in på lördag också. Annars får du rensa upp skiten på måndag;) (skämtar)
  Ta det lugnt imorgon du, jag gjorde det idag. Bara vilat.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Tack Marlene för trevligt sällskap (och alla ni andra som också var med) i går, samt för fina bilder.

  SvaraRadera