söndag 10 maj 2009

Permanentat håret

Idag hade jag en massa moouse i, så håret blev lockigt. Detta kan jag göra pga at jag nyligen permanentade mitt hår. Det är så lätt att sätt upp nu och på vardagarna behöver jag aldrig tupera håret då det är fluggigt utav sig själv (inte lockigt, bara fluffigt).
Är väldigt nöjd med permanenten och kan lugnt rekomendera den till folk. Jag gjorde min hos Petra på Cut&Blow, Västerås.
Fär att få det lockigt så sätter man i mooose i håret efter att man duschat (eller bara blött ner det). Därefter fönar man det med en sån där tratt med piggar på. I med mera moouse vart efter, man känner ju själv hur mycket man behöver ha i under föningen. Sen är det klart. Jag har ingen spray i.
.
.

2 kommentarer:

  1. Vad kostar det? :)

    SvaraRadera
  2. Jag betalade 1495:- på Cut & Blow I Västerås. Petra var jätteduktig och jag är supernöjd. i priset ingick tvättning och klippning då jag valde att klippa mig lite. Sen permanenten då. om du gillade mitt hår säg bara att du vill ha som Marlene så får du lika dant. jag har stora lockar men på vissa ställen små lockar. lite blandat.

    SvaraRadera