torsdag 14 maj 2009

14 Maj

Till alla er som funderat över vad det är för dag idag så kommer svaret i filmen. Många av er anade det säkert, men ingen var väl 100% säker?

.

.

9 kommentarer:

 1. Grattis! Detta måste ju firas! :D

  SvaraRadera
 2. Hej Marlene!! skrev till dig för några månader sen att jag skulle sätta in tandställning oc´h det har jag gjort ser ut som ett riksmongo men nu när jag ser dig och hur fin du blev så e d lätt värt d!!!!! va oxå hos tandläkaren idag och fick reda på att jag måste dra ut 4 tänder så jag blir inte av med min förrens om typ 2 år :S då e ja 25 *suck*
  Men du ger mig hopp!! Njut av ditt nya leende :D

  Kram // Natalie

  SvaraRadera
 3. Grattis! Grattis! Snyggt!

  Trodde du skulle få ha den längre, eftersom ju längre man har desto mindre är risken att tänderna flyttar sig. Kanske har jag hopp att få ta ut min tidigare med ;)

  SvaraRadera
 4. herregud den e borta :D! nu måste hon lära sig le igen :)

  SvaraRadera
 5. grattis! va fint det blev! =)

  SvaraRadera
 6. Å gud det måste kännas så skönt att tandställningen är borta!:)

  Grattis!!Du fick jätte fina tänder nu:)

  SvaraRadera
 7. Fort tiden har gått! känns som om det var nyss du satte i den.

  vad skönt för dig! gratulerar!

  =)

  SvaraRadera
 8. härligt att rälset är borta :D det blev ju skitsnyggt. längtar tills mirr räls försvinner.. :P

  SvaraRadera
 9. Hade du mycket fel på dina tänder? Jag ska sätta in tandställning precis och jag har tjatat om det i 2 år typ. Nu har jag dock fått kalla fötter :/ Eller klart jag vill göra det egentligen, det är ju värt det i längde, och det är ju fortfarande gratis för mig eftersom jag inte fyllt 19 än... men ändå. Jag vill ju helst inte ha den när jag tar studenten. Hur kände du angående din tandställning? Tog behandlingen kortare eller längre tid än vad de lovade? tacksam för svar.

  SvaraRadera