onsdag 18 mars 2009

Onsdag mitt i veckan


Onsdagens outfit. Grå tunika och rosett i håret.


Till det en varm luvtröja. Monica på mitt jobb har en tendens att alltid öppna fönstret, så en tröja som värmer är ett måste varje dag=)


Ett läckert halsband kom på i sista sekunden.


Tog lite bilder på väg till jobbet. Solen gick upp och allting var så vackert.


Här är trädet där jag plockade
videungen. Om ni undrar hur det går för vasen på bordet så har knopparna på pinnen som inte var vide börjat att förvandlas till löv. Stora gröna rullar som så småningom kommer att vecklas ut. Ingen bryr sig? Nä, men det är min blogg och jag vill blogga om min vårbukett;)


Den vita bilen långt där borta har stått där hela veckan. 100 spänn på att den är stulen och dumpad. Eller är det någon som parkerar där varje morgon för att göra ett ärende? Hör av er om det är eran bil så får ni vägbeskrivning. Hö hö hö


Är det Ferdiks nya bil kanske. Liknar hans
förra i alla fall.


Hotellkomplex? Nej då, bara den kortaste vägen till jobbet. Men vissa mornar får man så klart lite utomlandskänsla i någon sekund eller så.
.
.

7 kommentarer:

 1. Haha, jisses va lustigt! Surfar runt på bloggar och ibland sneglar man in här. Och titta där! En bild på min sambos vinterbil. Den är inte stulen. Den är bara död *skratt* Han ska bärga bort den idag, så du kan vara lugn. Imorgon är det borta =D

  SvaraRadera
 2. Till Marie: jisses va kul! 1 på 100 att någon som läste detta ägde bilen (typ). Senare samma dag såg Monica på mitt jobb den bilen (tror hon) på den där grillen vid sjukhuset.
  Idag var den borta i alla fall. Som du skrev. Stackars vinterbil. Hahahha. Det hela är mycket komiskt och jag har fått mig ett gott skratt=)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Då går du förbi min ballkong varje morgon då. Nästan att du fick med den på bild också. :)

  SvaraRadera
 4. Till Carro: Så du bor i det där hotellkomplexet. Kommer bli fint snart på sommaren.
  Jag trodde att det bara var gamlingar som bodde där då det är mörkt i alla fönster när jag går förbi. Ingen skall till jobbet tänkte jag.

  SvaraRadera
 5. Haha nej då inte bara gamlingar. Fast det finns väldigt gott om dom. :P Ja det är jätte fint på sommaren. Konstigt att jag inte har sett dig än. Speciellt nu när det har vart bra väder. Har bott på ballkongen då. : )

  SvaraRadera
 6. Till Carro: Jag slutar vid kvart i fem vissa dagar. Så kika efter mig vid 5 i 5;) Eller tidigt vid soluppgången. Ha en bra helg.

  SvaraRadera
 7. Haha det ska jag göra. :P

  SvaraRadera