lördag 27 december 2014

Barnkalas

Antonio är jättenöjd med dagens kalas. Barnen har haft megaroligt. Jag hade en regel idag och det var att det inte fanns några regler. Så vi har fått städa massor när kalaset var slut. Haha. Alla kuddar i våran säng låg på golvet i vardagsrummet, och på toagolvet var det massa vatten. Nu är här hemma hur fint som helst och man kan inte ens ana att det har varit kals. Förutom Antonios ljudpistol som hörs. En an presenterna som hörs ändå från hans rum ut hit.. Tack Mich för de extra batterierna till pistolen utifall att de som är i nu kanske tar slut. Host host. Haha, nej då. Jag hade önskat Antonio en sån eftersom Antonio tycker om Elmos ljudpistol så mycket.
Han har fått massa fina presenter. Barnen har lekt och ätit gått. Vi bjöd på olika bröd med olika sorters pålägg, korv med bröd, bullar, kakor, godis, popcorn, kaffe, saft och massa annat. Ingen skulle behöva gå hungrig.

Det här var det absolut bästa barnkalaset man kunde önska sig. Och Antonio säger att han haft mycket kul, så jag är nöjd.

Nu har jag inga bilder på alla ungar som leker. Tog mest lite fikabilder. Det var mer gäster än vad det ser ut som. Alla satt ju inte runt bordet precis.


 Här kommer pappan in med tårtan som han har gjort. Började redan på den igår kväll. Tapper kämpe som somnade i sin kuddhörna efter kalaset.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar