lördag 23 november 2013

Var sugen på lite frukost.

När jag var mindre fick man typ ta en salamiskiva/macka. Vet inte om det satt sina spår… Nu köper jag allt jag är sugen på och jag får ha ett paket prosciutto på en enda macka om jag vill. Jag kan ju inte njuta om jag snålar. Ett paket salami räcker väl till tre mackor. Det ska vara lyx!


 
När jag var liten (typ överallt) så fick man bara ta lite vaniljsås till äppelpajen. Vaniljsåsen skulle räcka till alla (varför man nu gör så liten mängd om den nu ska räcka). Om det någon gång äts äppelpaj här hemma så snålas det inte på vaniljsås. Godaste vaniljsåsen finns på ica maxi i konditoridisken. Det är deras egna tror jag. Så himla tjock och krämig. Man kan äta den som den är med en sked.

Varför snålades det? Snålas det fortfarande? Bara jag som tycker att man inte ska snåla. Ska man få äta nåt gott och njuta, kan man väl få göra det till fullo?1 kommentar:

  1. Alltså vaniljsås! Om du vill ha din sås krämig, måste du bara testa detta recept. Den var enkel att göra och gick ganska snabbt också, om man verkligen vill lyxa till det. Godast tycker jag att den var dagen/dagarna efter, då den fått stå till sig. http://www.dn.se/mat-dryck/recept/vaniljsas-1/

    SvaraRadera