lördag 16 november 2013

Hur rolig är inte den här bilden?

På en skala, hur rolig är inte den här bilden?


Det var så att det saknas en tavla på en hylla i sovrummet. Jag tänkte att jag ville ha en sån där 70-talstavla med ett gråtande barn på.

Igår var jag ner i förrådet för att lägga ner ett par gardiner, och av en slump hittar jag två gråtande-barn-tavlor. Visste inte att jag hade sånna. Minns inte varifrån de kommer.

 

Jag tog upp den i lägenheten och testade dem i sovrummet. Det blev inte fint. Alldeles för mörkt. Så de ska ner igen.

Gud som haver, jag ställde dem på en byrå så länge.

Sen var Antonio trött och började grina över ingenting. Är du ledsen, frågade jag. Titta, nu ska mamma visa någon annan som gråter. Jag visade tavlorna och gjorde gråtljud och pekade först på Antonios tårar (som typ inte fanns), och sen på barnens tårar.

Antonio ville sitta själv och titta (läs peta) på tavlorna. Fast han var ju grinig på samma gång. Så jag fick en bild på två ledsna barn, varav den egna är min unge.

2 kommentarer:

  1. Du har inte noterat själv att Antonio är jättelikt det ena gråtande barnet? Inte bara för att han gråter utan även på ansiktsdrag och frisyr? Trodde nästan du hade fått honom målad men tyckte samtidigt att tavlan såg all för föråldrad ut, men ser du inte hur lika de är? :P

    SvaraRadera
  2. Haha de är ju super lika.. är kanske antonios dubbelgångare... =) Du lär ju försöka fixa likadana kläder och ta en likadan bild haha.. så klockrent..!!!

    SvaraRadera