fredag 8 november 2013

Breaking Bad-beroende

Idag har jag suttit vid datorn, ätit mackor med värsta påläggen, och sen sett på ett avsnitt av Breaking Bad. Ser aldrig på tv, pluggar jämt. Men råkade hamna i denna serie och fastnade. Är på säsong 4 nu. Är helt jävla beroende. Och kanske lite kär i Aaron Paul. Hans ögon äter upp mig.

Denna serie förstör mitt liv. Är uppe sent, och sover för lite. Borde plugga i stället. Men efter säsong 5 är serien helt slut och jag är ju så nyfiken. Kanske kan plöja några avsnitt i helgen.


Någon av er som ser/sett serien? Visst är den bra?
 

5 kommentarer:

  1. Är på jakt efter nya bågar och dina var helt i min smak, vart hittar man dem?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Maila mig på marlenezufic@hotmail.com så tar jag bild på all text på bågarna och skickar till dig. Smidigast så:)

      Radera
  2. Jaaa, haha.. Jag och min sambo tittar på breaking bad. Vi är på sista säsongen nu, bara 3 avsnitt kvar. Vad ska vi göra sen??? Haha. Så sjuuukt bra...!!!! Vi kollar nog dom 3 sista ikväll . Går ju inte o sluta titta ;)

    SvaraRadera
  3. Älskar serien! Jag och min sambo började kolla på den förra veckan och har plöjt oss fram till säsong två änsålänge, så jäkla välgjord! :) Rekomenderar förövrigt serien The Wire sen också, det är den bästa serien jag någonsin sett, kändes helt ofattbart tomt utan den tills vi hittade breaking bad. Skulle rekomendera att fylla tomrummet efter breaking bad med the wire helt enketl :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej nej, inga fler serier. BB förstör mitt liv. Är vaken så sent om kvällarna. Bara ett avsnitt till. Ha ha
      När jag sett klart Breaking Bad så blir det ingen ny. Måste plugga.

      Radera