söndag 8 september 2013

Söndagen passerade så fort

Jag har läst i kemiboken. Sen åkte familjen och hämtade upp våran vän Jessica och gemensamt åkte vi till Lidl för jag ville handla smörgåspålägg där. Min nya diet; mackor. Går fortast att göra när jag pluggar.

När vi kom tillbaka ringde Dag. Han var utanför och ville komma upp. När jag tittar ner ser jag en dagen-efter-Dag i bar överkropp, luvtröja och en orange hatt.

-Du får inte komma upp, ropade jag. (skojar).

När vi började i skolan sa Dag att han aldrig skulle bära något sånt. Nu har han hatten på sin fritid till och med. Hahaha :)


Grabbarna hängde i soffan och umgicks med sina mobiler, medan jag plockade. Sen skulle jag iväg för att få hjälp med kemin som jag kört fast i. Gabriel ville följa med med Antonio.

Vi gick ner och vinkade av Dag och hans hatt. Sen var tanken att åka till en lekpark vid vattnet innan vi skulle vidare till Tillberga. Dock sov Antonio i bilen när vi kom fram, så jag ringde till den person som skulle hjälpa mig med kemin och frågade om vi inte kunde komma tidigare. Vi skippade lekparken och åkte vidare.

Tänk att vi är inne i september och vädret är så strålande. Varmt och sol. Bara att passa på att göra alla utfärder och utflykter man inte hunnit med under sommaren. Passa på nu! Kan vara sista veckan!

1 kommentar:

  1. Vad har Dag råkat ut för? Ser att han är brännskadad. :(
    Har han jobbat på Ica Hilton och bauhaus? Känner igen honom.
    /Hanna

    SvaraRadera